×
Valikko
YOW

Amatriain Signature Series Complete Surfskate

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
9 kpl
10+
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Katso myös

Kuvaus

YOW Amatriain Signature Series Surfskate - Täydellinen ratsastaa surffiin ja kadulle

YOW Amatriain Signature Series Surfskate on täydellinen kyyti niille, jotka rakastavat surffausta ja skeittausta. Tässä huippuluokan surfskatessa yhdistyvät laadukas rakenne ja tyylikäs muotoilu, ja näin syntyy lauta, joka sopii täydellisesti sekä surffaukseen että katuluisteluun.

Amatriain Signature Series Surfskate on valmistettu kestävästä vaahterakannesta, joka tarjoaa tukevan ja reagoivan alustan jaloillesi. Kannessa on potkuhäntä, joka lisää monipuolisuutta ja mahdollistaa monenlaisten temppujen ja manööverien tekemisen. 20 tuuman akseliväli tarjoaa vakaan ja mukavan kyydin, kun taas 66 mm:n pyörät, joissa on laadukkaat tarkkuuslaakerit, takaavat tasaisen ja nopean rullauksen.

Yksi Amatriain Signature Series Surfskaten erityispiirteistä on sen käänteinen kingpin, vakioripustin, carving, surfskate-kuorma. Näiden rekien avulla voit kääntyä ja karvailla kuin surffaisit aalloilla, joten tämä surfskate sopii erinomaisesti surffitaitojesi kehittämiseen.

Tyylikkään muotoilunsa ja erinomaisen suorituskykynsä ansiosta YOW Amatriain Signature Series Surfskate on täydellinen valinta kaikentasoisille ratsastajille. Olitpa sitten vasta aloittelija tai kokenut ammattilainen, joka etsii uutta haastetta, tämä surffiluistin tekee varmasti vaikutuksen.

Ominaisuudet

Dekin materiaali:
Vaahtera
Akseliväli:
20" (50.8cm)
Nosen pituus:
2.96"
Tailin pituus:
6.47"
Dekin pituus:
33.5" (85.1cm)
Dekin leveys:
10" (25.5cm)
Dekin ominaisuudet:
Kicktail
Renkaan halkaisija:
66mm
Laakeriluokitus:
Ei ilmoitettu
Trukkityyppi:
Inverted kingpin, Normaali hangeri, Carving, Surfskate trucks
Ajotyyli:
Carving

Suositut tuotteet

Näytä kaikki

Samalta valmistajalta

SkatePro