×
Valikko

Surfskatet

Mitä surfskatet ovat?

Surfskatet, jotka tunnetaan myös nimellä surfskeittilaudat, ovat lautoja, joilla voit "surffata" kovilla pinnoilla. Surfskeitit pyrkii tuomaan parhaan ja aidon surffaustunnelman kaduille, joissa sekä edistyneet että aloittelijat voivat harjoitella surffausliikettä. Surffiskeittaus on hauskaa kaikentasoisille, mutta vaatii hieman enemmän harjoittelua skeittaukseen ja longboardingiin verrattuna.

Kuinka surfskatet toimivat?

Surfskeittilaudat antavat sinulle hyvin erilaisen ajokokemuksen verrattuna perinteisiin skeittilautoihin ja longboardeihin. Surffiskeiteissä on erityinen trukki laudan etuosassa, jonka mukana tulee surfskate adapteri. Tämä lisää surffiskeitin kääntökykyä, mahdollistaen paljon laajemman liikealueen ja tiukemmat, tasaisemmat käännökset.

Tämän muotoilun ansiosta surfskatella voi pumpata tietä pitkin ilman, että sinun tarvitsee laskea jalkaasi. Jos sinulla on kokemusta surffauksesta, huomaat, että tunne on samanlainen kuin vedessä, ja surffiskeitin käyttö voi olla hyödyllistä harjoittelua surffausta varten.

Oikean surfskaten valitseminen Sinulle

Oikean surfskaten valinta riippuu pituudestasi, painostasi ja kokemuksestasi. Yleensä, painon ja pituuden kasvaessa, tulisi myös surffiskeitin pituuden kasvaa. Jos olet vasta aloittamassa surfskate-seikkailujasi ja sinulla on vähän kokemusta skeittauksesta tai longboardauksesta, pidempi lauta antaa sinulle enemmän hallintaa ja vakautta. Kokeneet ja aaltoja varten harjoittelevat voivat valita laudan, joka vaatii herkempää tasapainoa.

Haluatko tietää lisää surfskeittauksesta? Tutustu Surfskeittaus aloittelijoille -oppaaseemme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot