VALIKKO
×

Skeitit, longboardit ja cruiser laudat

Tarjoamme laajan valikoiman eri tyylien lautoja. Ei ole väliä, jos kiinnostuksesi on street tai parkki skeittaus, alamäki longboarding tai vain street cruisailu, meiltä löydät laudan tarpeisiisi.

Mikä lauta pitäisi valita?

Kaikilla laudoilla on omat etunsa. Mikä sopii sinulle riippuu siitä mistä ajotyylistä pidät.

Skeittilaudat

Voit käyttää rullalautoja joko vertissä, kadulla tai parkissa. Jos pidät street lautailusta, kannattaa valita pienet pyörät, koska ne tuovat sinut lähemmäksi maata ja antavat vakautta. Jos pidät temppuilusta rampeilla, voit käyttää suurempia pyöriä. Rullalautojen dekki materiaali on vaahtera, joista Kanadalainen vaahtera on vahvin. Tammi on erinomainen skeittilautojen dekkeihin, koska se on erittäin kestävä ja pitää muotonsa iskuista ja kovista alastuloista huolimatta.

Longboardit

Longboardit ovat saatavilla eri variantteina. Voit käyttää longboardia pumppaamiseen/ cruisailuun, ajeluun/ nopeuslaskuun ja tanssiin/ freestyleen. Cruiser Longboardit ovat hyviä aloittelijoille, ja kaikille, jotka haluavat cruisailla kaduilla. Nopeuslaskuun suunnatut longboardit ovat suunniteltuja suuriin nopeuksiin. Tanssi ja freestyle lautojen pituus mahdollistaa kävelyn tai tanssimisen laudalla kun ajelet, inspiraatio on tullut surffauksesta. Nämä laudat ovat erinomaisia, jos haluat tehdä temppuja tasamaalla. Longboardien dekit eivät välttämättä ole valmistettu vaahterasta. Bambu ja lasikuitu ovat myös yleisiä materiaaleja näille dekeille.

Cruiser Skeitit

Cruiser laudat ovat saatavilla puu tai nailon dekeillä. Puiset cruiserit ovat yleensä suunnilleen saman kokoisia kuin perinteiset old school skeittilaudat. Nylon cruiserit ovat yleensä melko pieniä, ja siksi helppoja hallita ja kuljettaa mukana. Sekä puu- ja nylon cruisereissa on melko suuret ja pehmeät pyörät, nopeaan, mutta pitävään ajoon. Cruiser laudat ovat hyvin suosittuja, koska niillä on helppoa cruisailla kaupunkialueilla sekä niiden värikkäät ja luovan malliset laudat tekevät niistä myös osan nykypäivän lookkia.

Waveboardit

Waveboardit ovat melko erilaisia muista laudoista. Yhden dekin sijaan, niissä on kaksi dekkiä yhdistettynä vääntösauvalla. Waveboardilla luot liikettä kiertämällä dekkejä vastakkaisiin suuntiin. Tämän vuoksi Waveboard erottuu skeittilaudoista sekä suunnittelunsa ja tekniikkansa puolesta.

Lumiskeitit

Lumiskeitillä on yhtäläisyyksiä niiin rullalautailun kuin lumilautailunkin kanssa. Lumiskeitillä, saat mahdollisuuden laksea ja tehdä temppuja lumella - silloinkin, kun lunta ei ole paljoa. Lumiskeitin etuna on helpompi käsiteltävyys ja liikuteltavuus, kuin normaali lumilaudalla, koska et tarvitse lumilautakenkiä etkä siteitä, kun käytät lumiskeittiä.