×
Valikko

Skeittilaudat, longboardit ja kruiserit

Hyvä tietää

Ole laudan herra

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisiin ajotyyleihin sopivia lautoja. Olitpa sitten kiinnostunut skeittauksesta, downhill-ajosta longboardilla tai vain kadulla kruisailusta, meiltä löydät käyttöösi sopivan laudan.

Mikä lauta pitäisi valita?

Kaikilla laudoilla on omat etunsa, ja se, mikä sopii sinulle parhaiten, riippuu suosimastasi ajotyylistä.

Skeittilaudat

Voit käyttää skeittilautoja joko vertissä, kadulla tai parkissa. Jos pidät street lautailusta, kannattaa valita pienet renkaat, sillä ne tuovat sinut lähemmäksi maata ja tarjoavat vakautta. Jos pidät temppuilusta rampeilla, voit käyttää suurempia renkaita. Skeittilaudan dekin materiaali on hyvin usein vaahtera, ja Kanadan vaahtera on vahvin puulaatu. Vaahtera on erinomainen skeittilautojen dekkeihin, koska se on erittäin kestävää, ja pitää muotonsa iskuista ja kovista alastuloista huolimatta.

Longboardit

Longboardeista on saatavilla eri variaatioita. Voit käyttää longboardia carvingiin/kruisailuun, freeride/ downhillliin sekä tanssiin/ freestyleen. Cruiser longboardit ovat oivallisia aloittelijoille, sekä kaikille, jotka haluavat kruisailla kaduilla. Downhilliin tarkoitetut longboardit on suunniteltu suuriin nopeuksiin. Dancer-lonkkareiden dekin pituus mahdollistaa kävelyn tai "tanssimisen" laudan päällä, ja ne ovat saaneet inspiraationsa surffauksesta. Freeride- sekä freestyle-longboardit ovat erinomaisia, jos haluat tehdä temppuja tasaisella alustalla. Longboardien dekkejä ei välttämättä ole valmistettu vaahterasta, vaan myös bambu sekä lasikuitu ovat yleisiä dekkimateriaaleja.

Kruiserit

Kruisereitä on saatavilla sekä puisilla että muovisilla dekeillä varustettuina. Puukruiserit ovat yleensä kooltaan samaa luokkaa, kuin perinteinen skeittilauta, old school-designilla. Muovikruiserit ovat yleensä melko pieniä, ja tämän ansiosta ketteriä sekä helppoja kantaa mukana. Sekä puu- että muovikruisereissa on melko isot ja pehmeät renkaat, nopeaan, mutta hyvin pitävään ajoon. Kruiserit ovat hyvin suosittuja, sillä niillä on helppo liikkua kaupunkialueella ja värikkäät sekä luovat designit tekevät niistä modernin elämäntavan asusteita.

Waveboardit

Waveboardit ovat melko erilaisia muihin lautoihin verrattuna. Yhden dekin sijaan, niissä on kaksi dekkilevyä yhdistettynä vääntötangolla. Waveboardilla luot liikettä kiertämällä dekkilevyjä vastakkaisiin suuntiin. Tämän vuoksi waveboard erottuu skeittilaudoista - niin suunnittelunsa ja tekniikkansa puolesta.

Lumiskeitit

Lumiskeitillä on yhtäläisyyksiä niin skeittauksen kuin lumilautailunkin kanssa. Lumiskeitti antaa sinulle mahdollisuuden laskea ja tehdä temppuja lumella - silloinkin, kun lunta ei ole paljon. Lumiskeitin etuna on se, että sitä on helpompi käyttää sekä kuljettaa mukana kuin lumilautaa, sillä et tarvitse lumilautamonoja tai siteitä käyttäessäsi lumiskeittiä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot