×
Valikko
YOW

Huntington Power Surfing Series Complete Surfskate

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
9 kpl
10+
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Katso myös

Kuvaus

Aja kaduilla surffarin tyylikkäästi ja tyylikkäästi YOW Huntington Power Surfing Series Surfskaten avulla, joka on paras kyyti niin aloitteleville aaltoliitäjille kuin kokeneille vesiurheilun harrastajillekin.

Tämä ensiluokkaisesta vaahterasta valmistettu surffiluistin on poikkeuksellisen vahva, kestävä ja joustava, mikä takaa tasaisen kyydin maastosta riippumatta. YOW Huntington Power tarjoaa reilun 30-tuumaisen kannen pituuden ja 9,5-tuumaisen leveyden ansiosta runsaasti tilaa jalkojen mukavaan asentoon ja helppoon ohjattavuuteen.

Ainutlaatuisella kicktail-muotoilulla varustettu surffiluistin mahdollistaa vaivattomat temput ja terävät käännökset, jolloin voit kanavoida sisäisen surffaajasi silloinkin, kun aaltoja ei näy missään. Varustettuna sulavasti liukuvilla 66 mm:n pyörillä ja herkästi reagoivilla käännetyillä kingpin-kuorma-autoilla, tämä surfskate tarjoaa vertaansa vailla olevan surffaustuntuman kiinteällä alustalla.

YOW Huntington Power Surfing Series Surfskate on täydellinen kumppanisi, olipa kyseessä sitten kaupunkien katujen halki ajelu, rantakäytäviä pitkin kruisailu tai surffaustaitojesi hiominen paikallisessa skeittipuistossa. Koe surffauksen jännitys milloin ja missä tahansa ja ota vastaan tämän monipuolisen ja riemastuttavan kyydin loputtomat mahdollisuudet.

Ominaisuudet

Dekin materiaali:
Vaahtera
Akseliväli:
17" (43.2cm)
Nosen pituus:
2.78"
Tailin pituus:
5.91"
Dekin pituus:
30" (76.2cm)
Dekin leveys:
9.5" (24.1cm)
Dekin ominaisuudet:
Kicktail
Renkaan halkaisija:
66mm
Trukkityyppi:
Inverted kingpin, Normaali hangeri, Carving
Ajotyyli:
Carving

Suositut tuotteet

Näytä kaikki

Samalta valmistajalta

SkatePro