×
Valikko

Fish Complete Surfskate

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Katso myös

Kuvaus

Vie surffauskokemuksesi kaduille Long Island Fish Surfskaten avulla, joka on paras kyyti carvingin harrastajille.

Tutustu surffauksen ja rullalautailun riemastuttavaan yhdistelmään tämän Long Island Longboardsin poikkeuksellisen surfskaten avulla. Päästä sisäinen aaltoratsastajasi valloilleen, kun navigoit kaupungin kaduilla ja jalkakäytävillä vertaansa vailla olevalla tyylillä ja tyylikkyydellä.

Ensiluokkaisesta vaahterasta valmistettu Long Island Fish Surfskate on poikkeuksellisen luja ja kestävä, mikä takaa tasaisen ja herkän kyydin joka kerta. Sen kompakti koko, pituus 33 tuumaa ja leveys 10,5 tuumaa, tarjoaa uskomattoman ketteryyden ja hallinnan, jonka ansiosta voit kulkea kaupunkimaisemissa vaivattoman tarkasti.

Tämä 66 mm:n pyörän halkaisijalla ja vakioripustimilla varustetuilla tarkoilla inverted kingpin -kuorma-autoilla varustettu surfskate tarjoaa aidon surffaustunnelman, joka jäljittelee rakastamasi sujuvat liikkeet ja carving-manööverit. Tunne kiire, kun kaarrutat, käännyt ja pumppaat tiesi läpi minkä tahansa maaston ja saat surffauksen jännityksen ilman aaltoja.

Olitpa sitten kokenut surffaaja, joka etsii uutta haastetta, tai rullalautailun harrastaja, joka etsii uutta adrenaliiniryöppyä, Long Island Fish Surfskate on täydellinen kumppanisi. Koe vakauden ja herkkyyden täydellinen tasapaino, kun ravistelet kaduilla ja nautit tämän merkittävän surfskaten loputtomista mahdollisuuksista. Liity surfskaten vallankumoukseen ja tee jokaisesta ajelusta unohtumaton seikkailu.

Ominaisuudet

Dekin materiaali:
Vaahtera
Akseliväli:
20.75" (52.7cm)
Nosen pituus:
2.25"
Tailin pituus:
6.32"
Dekin pituus:
33" (83cm)
Dekin leveys:
10.5" (26.7cm)
Dekin ominaisuudet:
Kicktail
Renkaan halkaisija:
66mm
Trukkityyppi:
Inverted kingpin, Normaali hangeri, Carving
Ajotyyli:
Carving

Suositut tuotteet

Näytä kaikki

Samalta valmistajalta

SkatePro