Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Ruby Soft Derby Luistimet

(7)
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Nämä Chaya-luistimet ovat erinomaiset aloittelijoille, joita kiinnostaa aloittaa roller derby. Ne tarjoaavat erinomaisen alustan viemättä vararikkoon. Ja hieno asia on, että jos päätät, että roller derby sopii sinulle, voit aina päivittää platen, renkaat ja muut osat persoonallisempaan tyyliin ja parempin osiin.

Kenkä on erittäin pehmeä ja vielä pehmeämmällä pehmusteella, joka takaa miellyttävän istuvuuden. Se on valmistettu komposiittimateriaalista, joka on helppo ylläpitää ja on myös naarmuuntumista kestävä. Siinä on matala leikkaus optimaaliseen ohjattavuuteen.

Näiden Ruby-roller derby-luistinten Shari 3.0-plate tuo nailon- ja lasikuituyhdistelmän, jotka kumpikin ovat erittäin kestäviä, lujia ja kevyitä. Mahdollisuus kiinnittää se useimpiin Chaya-kenkiin Dual Center Mounting-järjestelmän avulla, joka mahdollistaa myös kengän kallistuksen tiettyyn luistelutyyliin platen päällä. Power-toe-järjestelmä antaa sinulle enemmän tehoa, nopeutta ja hallintaa ja pitää lievän esijännityksen lihaksissasi, jolloin voit reagoida nopeammin.

Ruby ei käytä DCM-kiinnitysjärjestelmää tässä kokoonpanossa. Se on asennettu "vanhan koulun" 4-pultin asennuksella.

Trukit on valmistettu alumiinista ja niiden kulma on 20º.

Ruby Softin Octo Paseo-renkaat ovat kovuudeltaan 78A ja muoto on suunniteltu tarjoamaan aloittelijoille helppokäyttöisen renkaan, jota voidaan käyttää monilla eri pintatyypeillä. Huomaa, että jos aiot käyttää näitä luistimia sisätila-derbyyn, saatat haluta hankkia kovemmat renkaat, jotka sopivat paremmin tähän tarkoitukseen.

Cherry Toe-stopperi antaa sinulle lisää hallintaa ja ohjattavuutta. Puolipehmeät Jelly Interlock-holkit tasapainottavat mukavuutta ja hallintaa. Wicked ABEC7-laakerit tarjoavat vaivatonta rullausnopeutta.

Ominaisuudet

Pleitin materiaali:
Lasikuitu, Muovi, Komposiitti

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

arvostelua   (7)

Kullagren som satt på gick inte att få av trots olja och hjälp av starka vänner (skon är en derby-sko, men hjulen som den kommer med är extremt mjuka utomhushjul). Själva skon är väldigt bred och styv, svårt att få till en bra passform om man har smalare fötter. Kan inte rekommendera denna, för samma pris kan man få bättre kvalitet.
Eva Lindell Jonsson (Uppsala)
31.10.2019
Rating: 1!
Näytä kaikki 7 arvostelua
SkatePro