VALIKKO
Rullaluistimet
Hyvä tietää

Rullaluistimet

Meiltä löydät rullaluistimet joka lähtöön! Kaikkein yleisin rullaluistin malli on inline rullaluistime, jonka renkaat ovat jonossa (in line). Valikoimassamme on myös perinteisiä quad-rullaluistimia, joissa on kaksi rengasta vierekkäin edessä ja takana.

Inline rullaluistimet

Inline-rullaluistimia löytyy moneen eri tarkoitukseen: kuntoluisteluun, pikaluisteluun, rullakiekkoon, bleidaukseen ja yleiseen street-kikkailuun. Inline-rullaluistimet rullaavat vaivattomammin ja niissä on parempi pitkittäinen tasapaino kuin perinteisissä rullaluistimissa. Inline rullaluistimet on kaikkein suosituin rullaluistintyyppi, ja niitä löytyykin lähes joka makuun. Myös varaosia on helppo löytää.

Perinteiset quad-rullaluistimet

Monien mielestä quad-luistimet ovat ne aidot ja alkuperäiset rullaluistimet. Quad-rullaluistimilla luistelu eroaa inline-luistimista, ja monien mielestä quad-luistimet ovatkin helpommat ja näppärämmät menopelit. Monelle perinteinen rullaluistin on retromalli: niillä on saatettu luistella lapsena ja siksi niillä luistelu kiehtoo edelleen. Roller Derbyssä quad-luistinten käyttö on sen sijaan arkipäivää. Quad rullaluistimet soveltuvat erinomaisesti myös tanssiin ja disco-luisteluun.

Voit lukea lisää rullaluistinoppaastamme.