×
Valikko

Rullaluistimet & quad rullaluistimet

Hyvä tietää

Rullaluistimet ja quad rullaluistimet kaikille

Meiltä löydät rullaluistimet niin lapsille, miehille kuin naisille sekä kaikentasoisille rullaluistelijoille. Rullaluistimia sekä quad rullaluistimia on tarjolla useissa eri versioissa, jotka on suunniteltu erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kaikkein eniten käytetty malli on inline rullaluistimet, jossa renkaat ovat jonossa. Quad rullaluistimet ovat myös useiden rullaluistelijoiden suosiossa, ja niissä renkaat ovat pareittain, kuten skeittilaudoissa.

Rullaluistimet

On olemassa paljon erilaisia rullaluistimia, jotka on erityisesti suunniteltu kuntoluisteluun, pikarullaluisteluun, rullakiekkoon, bleidaukseen sekä freeskate-luisteluun. Rullaluistimet tarjoavat paremman pitkittäisen tasapainon quad rullaluistimiin verrattuna. Ne tekevät myös tasapainossa pysymisestä helpompaa, jolloin et kaadu eteen- tai taaksepäin. Inline rullaluistimet ovat kaikkein suosituin rullaluistintyyppi, ja tästä johtuen löydät suurimman valikoiman varaosia sekä erilaisia rullaluistimia.

Quad rullaluistimet

Monien mielestä quad rullaluistimet ovat ne aidot ja alkuperäiset rullaluistimet, ja ne ovat edelleen suosittuja. Rullailutekniikka on hieman erilainen, ja joidenkin mielestä quad rullaluistimet ovat helpommin halllitavat. Quad rullaluistimet tunnetaan myös nimellä perinteiset rullaluistimet tai retrorullaluistimet, sillä ne olivat ensimmäisenä markkinoilla. Osa aikuisista suosii retrorullaluistimia, sillä he rullaluistelivat niillä lapsena. Onkin kyse makuasiasta ja nostalgiasta. Roller Derbyssä quad rullaluistimet ovat standardi, ja ne ovat erinomaiset myös tanssimiseen ja disco-rullaluisteluun.

Jos olet epävarma siitä, millaiset rullaluistimet sinun tulisi valita, voit lukea lisää erilaisista rullaluistimista rullaluistinoppaastamme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot