Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Jade Roller Derby Luistimet

(3)
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Nämä Chayan valmistamat roller derby rullaluistimet sopivat loistavasti aloittelijoille sekä niille jotka etsivät hyvin ilmastoituja ja matalia quad rullaluistimia. Nämä luistimet tarjoavat hyvän ja edullisen alustan roller derbyn kokeilemiseen, ja jos innostut harrastuksesta voit päivittää luistinten pleitin, renkaat sekä muut osat tyyliisi sekä mieltymyksiisi sopiviksi.

Kenkä on profiililtaan matala ja tennarinomainen, ja sen päällyskerros on Polyuretaani Nano-nahkaa joka on sekä pehmeää että kulutusta kestävää. Sisäpuolen Poron/EVA -toppaus on superpehmeä joten voit nauttia luistelusta täydessä mukavuudessa. Lisätäkseen istuvuutta Chaya on varustanut kengän sekä sisäpohjan täysin lämpömuokauttuvaksi, joten se istuu jalkaasi kuin nakutettu. Kengän matala profiili optimoi liikkuvuuden.

Jade roller derby luistinten Shari 3.0 -pleitti on sekoitus nylonia sekä lasikuitua, ja kestää todella hyvin kulutusta. Lisäksi se on kevyt. Pleitti voidaan asentaa useimpiin Chayan kenkiin joista löytyy Dual Center Mounting-ominaisuus. Tämän ominaisuuden ansiosta voit myös säätää kengän kulman luistelutyyliisi sopivaksi. Power toe-systeemi tarjoaa lisävauhtia ja kontrollia, ja pitää lihaksesi valmiustilassa jolloin reagointikykysi on nopeampi, ja suunnanvaihto käy käden käänteessä.

Aluuminitrukkien kulma on 20º.

Leveiden ja pitävien Octo Propel -renkaiden kovuus on 92A.

Chaya Controller toe-stopper tuo lisäkontrollia luistinten hallintaan. Keskipehmeät Jelly Interlock-trukkikumit tuovat sekä mukavuutta että hallittavuutta, ja Wicked ABEC7 -laakerit tarjoavat vaivatonta vauhtia.

Ominaisuudet

Pleitin materiaali:
Lasikuitu, Muovi, Komposiitti

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

arvostelua   (3)

Ei suomeksi kirjoitettuja arvioita. Näytä myös muilla kielillä kirjoitetut arviot (3 arviota)

SkatePro