×
Valikko

Vesisukset

  Filter
Värit
Tuotemerkit

Hyvä tietää

Kun lumi sulaa - vesisukset ovat parhaat

Kuulostaako houkuttelevalta liitää aaltojen yli jopa 58 km tuntivauhdilla? Tällöin vesihiihto voisi olla sinun lajisi. Vaikka et aloitakaan hurjista nopeuksista, on hyvä mahdollisuus että saavutat aiemmin mainitun nopeuden kohtuullisessa ajassa ahkeran harjoittelun tuloksena.

Paljon on tapahtunut sen jälkeen, kun ensimmäisen puulaudat kiinnitettiin moottoriveneen takaosaan vuonna 1922. Sen, ja nykypäivän välillä on tapahtunut jonkin verran kehitystä vesihiihtoteknologioissa. Yksi asia on se, että nykyaikaiset vesisukset valmistetaan komposiittimateriaaleista, kuten hiilikuidusta. Näin ne ovat kevyemmät, ja tarjoavat sekä vähemmän resistenssiä että helpompaa suksien hallintaa vedessä.

Mitä tulee oikean suksiparin valintaan, se on melko tärkeää, sillä oikea vesisuksipari johtaa hauskempiin ja helpompiin hetkiin vedessä. Olitpa ostamassa ensimmäisiä slalom vesisuksia, lasten combo suksipakettia tai päivittämässä 20 vuotta vanhoja vesisuksiasi - löydät meiltä kaiken tarvitsemasi.

Jos olet aloittelija, kaikkein tärkeintä on löytää vesisukset, jotka oikeasti soveltuvat aloittelijoille. Muutoin, alkuun pääseminen voi olla liian vaikeaa. Tuotesivulla mainitaan, ovatko kyseessä olevat vesisukset optimoidut aloittelijoille, keskitason ajajille vai ammattitason vesihiihtäjille.

Joten tutustu valikoimassamme oleviin erilaisiin vesisuksiin. Jos sinulla on jotain kysyttävää, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot