Tuote on loppuunmyyty ja sitä saattaa tulla lisää varastoon. Toimitusaika ei tiedossa. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko
Lenz

Lenz Heat Sock Lämpösukat 5.0 + Akku

(12)
Zoom
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Samalta valmistajalta
Kuvaus

Lenz Heat Sock 5.0 lämpösukat eivät todellakaan ole tavalliset hiihtosukat.

Nämä ergonomisesti muotoillut sukat on varustettu lämpimillä sisäänrakennetuilla paneeleilla sekä kahdella teknisellä akulla, joten saat korkealuokkaisen ja lämpimän vaihtoehdon kylmien talvipäivien varalle.

Sukat ovat lämpimät jo sellaisenaan, mutta jos tahdot lisälämpöä, voit yhdistää niihin akut, jolloin pääset valitsemaan kolmesta eri lämpöasteesta mieluisimman.

Voit säätää lämpötilan akkulaitteesta löytyvästä napista, tai voit ladata kännykkääsi ilmaisen Lenz-sovelluksen ja käyttää sitä Bluetoothin kautta.

Akut yhdistetään sukkien yläosaan kolmen kiinnitysnapin avulla.

Muistathan, että jos lämmität jalkojasi hikoiluasteelle saakka, olosi ei enää ole mukava ja jalkojen jäätymisriski niiden viilentyessä kasvaa.

Materiaalit:

  • Merinovillan ja silkin sekoitus

Ominaisuudet:

  • 1 sukkapari 5.0 toe cap
  • 2 litium akkua
  • USB -laturi 100-240 VAC
arvostelua   (12)
Tosi hyvät pelit. Kännykkäohjaus on ihme kyllä tarpeellinen. Aika kapeat sukat. Tiukat pohkeesta, enkä ole erityisen paksu.
Eero v. (Oulu)
06.11.2020
Rating: 4!
Muutaman käyttökerran kokemuksen jälkeen olen tyytyväinen. Kannattaa heittää toinen lämmin sukka päälle, niin voi helposti pitää lämpöasetuksen asennossa 1 tai 2 ja sitten akut riittää hyvin. Moottoripyöräilyssä / endurohommissa kannattaa heittää SealSkin sukka lämpösukkien päälle. Näin jalat pysyvät kuivina ja lämpiminä.
Teuvo E. (LAITILA)
06.04.2020
Rating: 5!
These are a game changer!
Lisa C. (Lyme)
31.12.2020
Rating: 5!
My husband suffers from Reynaud's syndrome, which leaves him with very cold hands and feet while he skis. These socks were recommended from a friend and they did not disappoint. Nice because you do not need to heat a specific pair of ski boots - you can use these in any boot or shoe.
Carole VanderWilde (Spokane)
04.01.2019
Rating: 5!
Näytä kaikki 12 arvostelua
SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot