×
Valikko

Treenivaatteet

Skeittivaatteet ja kengät

Skeittivaatteet ja katumuoti ovat tunnettuja mukavasta istuvuudestaan, erinomaisesta kestävyydestään ja ajattomasta designistään. Tästä johtuen skeittivaatteet vetoavat myös muihin kuin skeittaajiin, ja niistä on tullut yksi hallitsevista valtavirtamuodin tyyleistä.

Sellaiset vaatekappaleet kuin lippikset, kengät, T-paidat ja pipot ovat kivunneet muodin harjalle, ja niistä on tullut ikoneita, tinkimättä kuitenkaan alkuperäisestä käyttötarkoitusta - skeittauksesta.

Pussittavista farkuista ja leveistä T-paidoista slim fit-farkkuihin ja paitoihin. Skeittaus kattaa hyvin paljon erilaisia tyylejä, ja se ei ole vain tietylle kohderyhmälle, vaan kaikille aina skeittaajista bisnesmiehiin.

Laaja valikoima eri skeittivaate brändejä

Olemme valinneet parhaat ja vahvimmat designit kaikilta brändeiltämme, joten sinulla on aina uusimmat skeittivaatteet ja skeittikengät. Valitse 100 tuotteen joukosta, johon kuuluu housuja, T-paitoja, pitkähihaisia T-paitoja, takkeja, talvivaatteita, lippiksiä, beanieita ja sukkia.

Sen lisäksi, meillä on erinomainen valikoima asusteita, kuten aurinkolaseja, avaimenperiä, rannekkeita, hikinauhoja ja paljon muuta. Kaikki nämä tuotteet saavat sinut erottumaan joukosta.

Katumuoti on kuin tehty skeittaukseen

Voit olla varma, että valikoimassamme olevat vaatteet sekä kengät ovat korkealaatuisia, ja valmistettu sekä käytettäviksi että kestämään skeittauksessa.

Uskomme, että katumuoti ja skeittivaatteet eivät ole pelkästään aikuisille, ja tästä johtuen löydät suosituimpia vaatteita sekä kenkiä myös lasten ko'oissa.

Työskentelemme aina ahkerasti löytääksemme uudet makeat designit sekä mahtavat brändit, joten pidä huoli että kurkkaat aika ajoin valikoimassamme olevat uutuudet.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot