Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

G13 Rengas

Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Edistykselliset pyörät pikaluisteluun. Rakennettu nelikomponenttisen TR3 järjestelmän "Coren parannus" ja G13 polyuretaanin ympärille. Matter laboratoriot yhdessä Powerslide Matter Racing Teamin kanssa ovat hyvin luottavaisia, että tämä pyörä tulee hallitsemaan rata ja tie kisoja tulevina vuosina.
G13 PU tarjoaa erinomaisen pidon, samalla koskaan tinkimättä rullauksesta tai suuresta popista mutkista ulostultaessa.
Tämä uusi 2015 pyörä käyttää myös S.E.R.T. tekniikkaa. Se on lyhenne sanoista varastoidun energian rengas teknologia. Tämän tekniikkan on parhaiten selittänyt insinööri sorvin takaa - Neal Piper:

"Yksi tärkeimmistä rakenteista jokaisessa racing inline pyörässä on siirtymiskerros, jossa pehmeämpi rakenne yhdistyy paljon kovempaan asennusjalkaan. Tämä on pyörässä hyvin kriittinen alue energian johtumisen kannalta.
Tässä kriittisessä sarana tai nivelpisteessä, potkusta tuleva voima ja "varastoitu rotaatioenergia" taipuneessa renkaassa ei voi kadottaa. Jos siirtymä tai asennus kerroksen väli PU renkaan ja kovemman muovi navan välillä on rakennettu oikein, se mahdollistaa täydellisen joustavuuden ja energian vapautumisen koko pyörässä. "

Ominaisuudet

Coren materiaali:
Muovi
Kpl per paketti:
1

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

SkatePro