Tuote on loppuunmyyty ja sitä saattaa tulla lisää varastoon. Toimitusaika ei tiedossa. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
VALIKKO
Völkl Skis

Völkl Racetiger GS 18/19 Carving Sukset + Rmotion2 12 GW Siteet

EUR 899,00
 
(2)
Zoom
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Kuvaus

Völklin valmistamat Racetiger slalom sukset ovat klassikko. Nämä GS (Giant Slalom) -sukset on valmistettu erityisesti ja tehokkaasti kovaan vauhtiin sekä carvingiin rinteessä.

Sukset tarjoavat useita korkealuokkaisia ominaisuuksia sekä teknologiaa, joka tekee niistä oikein hauskat carving sukset:

UVO 3D on vaaka- ja pystysuuntainen vaimentava ominaisuus, joka vaimentaa suksen kärkeä niin, että saat lisää hallintaa, sulavampaa laskua sekä ketteryyttä.

3D.Glass on suksiin lisättyä lasikuitua, joka ei ole ainoastaan suksien läpi kulkeva kerros, vaan löytyy myös kärjen sekä kannan kanteilta ja tarjoaa nopeampia reunaominaisuuksia. Lisäksi sivuseinämien yläpuolen lisätty lasikuitu tuo loistavaa reunapitoa jäisiin rinteisiin. Litteä lasikuitu siteiden alla tekee suksen keskiosasta pehmeämmän, jolloin kääntyminen on helpompaa sekä hitaassa että kovassa vauhdissa.

Racetiger GS -suksista löytyy myös titaanilevy, täyspitkät sivuseinämät, P-Tex 4504 -pohja sekä monikerroksinen puuydin, jotka takaavat parhaat kilpasukset kovaan vauhtiin sekä hallintaan suurissakin nopeuksissa.

  • Sopivat 100% rinteeseen
  • Siteet: Rmotion2 12 GW (GripWalk)

Huom: Jos ostat sekä sukset että siteet meiltä, asennamme siteet suksiin ilmaiseksi. Jos haluat meidän asentavan sekä säätävän siteet, täytäthän tarvittavat tiedot mennessäsi Kassalle.

Ominaisuudet
MalliKääntösäde
170cm17.1m
175cm18.3m
180cm19.4m
185cm20.6m
Vyötärön leveys:
69mm
Taso:
Kokenut, Ekspertti
Siteet:
Sisältyy
Leveys:
114/69/97 mm
Tyyppi:
Pika, Piste
Profiili:
Camber, Tip Rocker
Ytimen materiaali:
Puu, Titaani
DIN-asteikko:
12
arvostelua  
 
(2)

Ei suomeksi kirjoitettuja arvioita. Näytä myös muilla kielillä kirjoitetut arviot (2 arviota)