×
Valikko

Laskettelusukset

Laskettelusuksien tyypit

Kun ostat laskettelusuksia, on tärkeää ottaa huomioon useimmiten harjoittamasi laskettelutyyli. Sukset on jaettu muotoilunsa perusteella kategorioihin, jotta ne toimisivat paremmin tietyissä lumiolosuhteissa ja maastoissa. Eri kategoriat ovat all mountain-, carving -, vapaalasku-, twintip-, kilpa- ja touring-sukset. Lasten suksille on erillinen osio, koska ne on suunniteltu paremmin lapsen fysiikan mukaan. Lasten laskettelusukset ovat yleensä kevyempiä, lyhyempiä ja helppokäyttöisiä oppimisen tueksi.

Mitkä laskettelusukset minun pitäisi ostaa?

Suosituimpia suksityyppejä ovat all mountain- ja carving -sukset. Ne toimivat parhaiten laskettelukeskukssien (on-piste) merkityillä rinteillä laskiessa. All mountain -sukset ovat hieman monipuolisemmat kuin carving-sukset, joten ne soveltuvat useampiin erilaisiin lumiolosuhteisiin, kuten rinteen ulkopuolelle.

Vapaalaskusukset on tarkoitettu heille, jotka haluavat viettää suurimman osan ajastaan rinteiden ulkopuolella ja puuteriolosuhteissa, kun taas twintip-sukset, jotka tunnetaan myös nimellä freestyle-sukset, on suunniteltu freestyle-laskuun ja temppuihin parkeissa. Kilpakategoria, joka sisältää pujottelusukset ja isot pujottelusukset, on rakennettu nopeaan laskemiseen kilparadoilla. Touring-sukset ovat toinen rinteiden ulkopuolelle (off-piste) tarkoitettu susksityyppi, mutta ne ovat kevyet, koska suuri osa retkistä sisältää vaellusta vuorilla. Erityiset touring-siteet ja pitokarvapohjat auttavat laskettelijoita kiipeämään ja saavuttamaan tuoreet puuterilumialueet laskemista varten.

Jos haluat tietää enemmän suksien valinnasta, tutustu - Suksien ostaminen aloittelijoille / Suksien ostaminen edistyneille laskettelijoille / Laskettelusuksien ostaminen lapsille -oppaisiimme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot