VALIKKO
×

Reput

  Filter
Värit
Tuotemerkit

Kanna varusteesi mukana tyylillä

Etsitpä sitten perus koulureppua, tai reppua jolla voit kuljettaa töihin kansiosi, läppärisi ja tablettisi, tai kenties reppua johon voit sisällyttää kaikki päivän aikana skeittiparkissa tarvittavat varusteet ja työkalut, meiltä löytyy vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen.

Meillä on tarjolla laaja valikoima eri muotoisia, värisiä, tyylisiä ja kokoisia reppuja ja vyölaukkuja. Yhdestä asiasta voit siis olla varma: mitä tahansa tarpeita sinulla onkaan repun suhteen, valikoimamme pystyy varmasti vastaamaan tarpeisiisi.

Reput, muodikkaat klassikot jotka saapuivat jäädäkseen

Sen jälkeen, kun sana "backpack" alkoi esiintymään USA:ssa 1910 - luvulla, näistä ajattomista laukuista on kehittynyt ykkös vaihtoehto monille ihmisille sekä myös suurelle osalle muotikulttuurin valtavirrasta, eikä syyttä! Repun alkutaival käynnistyi tarpeesta voida kuljettaa kätevästi tavaroita paikasta toiseen, mutta ajan myötä siitä kehittyikin muodikas asuste jonka avulla esitellä omaa tyyliään.

Reppu mahdollistaa sinun kuljettaa tavaroita selässäsi turvallisesti ja helposti. Reppu myös jättää kätesi vapaaksi muulle tekemiselle ja on tasapainoinen menetelmä tavaroiden kantamiseen. Samaan aikaan se on miellyttävä pukea ja pitää, ja voit myös säätää sitä saaden sen sopimaan sinulle täydellisesti. Suuressa osassa tämän kategorian repuista on erillisiä lokeroita ja taskuja, jotka on suunniteltu nimenomaan tiettyjä tavaroita kuten kameraa tai läppäriä varten.

Kaikki tämän kategorian reput ovat myös laadukkaita ja ne on suunniteltu kestämään käyttöä - Me nimittäin tiedämme, että repulta vaaditaan paljon! Valikoimastamme löydät reppuja muun muassa seuraavilta tuotemerkeiltä: Douchebags, Burton, Globe, DC Shoes, Herschel, Dakine ja monia muita.