Tuote on loppuunmyyty ja sitä saattaa tulla lisää varastoon. Toimitusaika ei tiedossa. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko
CCM

Super Tacks AS1 Junior Hokkarit

Video
Video
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon

Talviale

Kuvaus

CCM Super Tacks AS1 Junior luistimet on valmistettu kehittyneitä junioreita mielessä pitäen, ja niissä on paljon kehittyneitä teknologioita.

Aloittaen ylhäältä - patentoitu Mono Frame 360 tarjoaa yksiosaisen designinsä ansiosta erinomaisen anatomisen istuvuuden, mikä lisää kontaktipintaa koko kenkäosan alueella kaksiosaiseen verrattuna. Toisin sanoen, yksiosainen design saa sinut tuntemaan, että olet paremmin yhteydessä luistimeen.

Itse kenkäosassa on vahvaa hiilikuitukomposiittia, joka on todella jäykkää ja tarjoaa erinomaisen voimansiirron jokaisella liikkeellä. Tämän mallin pohjallisessa on paranneltu kantapääalue, tehden voimansiirrosta vielä tasaisempaa.

Vankan ja lämpömuovattavan ytimen mukaan tulee sisäkenkä, joka on valmistettu TotalDri-materiaalista. Lisää tähän ylimääräinen tuuletus aukko kengän pohjassa, ja on oikein hyvät mahdollisuudet, että jalkasi pysyvät melkein kuivina pelin aikana.

Super Tacks AS1 on lisäksi Tritech Flex iltti, joka suojaa sekä sallii joidenkin pelaajien haluaman eteenpäin suuntautuvan flexin. Se on topattu hyvin parannellun käyttömukavuuden sekä suojan saamiseksi.

Terä sekä pidike koostuvat SB4.0 sekä Speedblade Blackista. Kestävässä SB4.0 pidikkeessä on suurennettu hyökkäyskulma, mikä tarjoaa paremmat liu'ut. Black Speedblade-terässä on aggressiivisen näköinen oksidipinnoite, joka tarjoaa pidemmän käyttöiän, sekä lisäsuojaa ruostumista vastaan.

Vaikka näiden korkeatasoisten jääkiekkoluistimien varren korkeutta on korotettu, ja niihin on lisätty vielä enemmän teknologioita, ne ovat silti hieman kevyemmät viime vuoden malliin verrattuna.

Huomautus: Suosittelemme aina, että teroitutat näin laadukkaat luistimet ammattilaisella.

  • Black Speedblade teriä EI tulisi teroittaa teroituskivellä
  • Nämä luistimet ovat lämpömuovattavat istuvuuden kustomoimiseksi
  • Tämä on junior-malli

CCM:stä saamamme kokemuksen perusteella olemme päättäneet ilmoittaa luistimien koot siten, että ne vastaavat todellista kengän kokoa. Eli kun valitset itsellesi uusia luistimia, yksinkertaisesti valitse luistimien koko normaalin kengän kokosi mukaan.

CCM käyttää omaa muuntotaulukkoaan, ja tuotepakkauksien kokomerkinnät ovat heidän omien "EU-kokojensa" mukaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että laatikossa mainittu koko ei todennäköisesti vastaa valitsemaasi kokoa, ja tästä johtuen suosittelemme kokeilemaan luistimia ennen kuin palautat ne takaisin meille.

Ominaisuudet

Sisäkengän ominaisuudet:
Lämpömuovattava, Anatomisesti muotoiltu
Vaihdettava terä:
Kyllä
Kengän materiaali:
Lasikuitu, Komposiitti
Sisäkengän materiaali:
Memory foam, Mikrokuitu
Monon tyyppi:
Kova
Kiristys:
Nauhat
Paino:
768g
Nilkkatuki:
V-Cut, Keskileikkaus
Terän materiaali:
Ruostumaton teräs
Luistimen teroitus:
Ei vaadita
Kärkipiikit:
Ei

Suositut tuotteet

Näytä kaikki

Samalta valmistajalta

SkatePro