Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Jääkiekkovarusteet

Hyvä tietää

Jääkiekko on hauska ja taitoja vaativa talviurheilulaji

Jääkiekko on urheilulaji, jota sekä lapset että aikuiset voivat harrastaa monella tasolla. Kaveriporukka voi pelata huvikseen järven jäällä tai kyseessä voi olla kilpatason liigaottelu paikallisella jäähallilla. Jääkiekko on vakiintunut talviurheilulaji, joka on ollut olemassa useita vuosia ja oli yksi talviolympialaisten alkuperäisestä viidestä urheilulajista.

Mitä varusteita tarvitsen jääkiekon pelaamiseen?

Jääkiekkovarusteilla on tärkeä rooli tässä lajissa, ja päävarusteina ovat jääkiekkoluistimet, jääkiekkomailat ja kiekko. Näillä varusteilla voit pelata, mutta on erittäin suositeltavaa käyttää asianmukaisia suojavarusteita.

Jääkiekon suojaus turvalliseen pelaamiseen

Jääkiekko on nopeatempoinen ja fyysinen urheilulaji, joten jääkiekkosuojien käyttö on välttämätöntä. Pelaajat törmäävät, menettävät tasapainon ja kaatuvat säännöllisesti, joten käytettävissä on varusteita koko kehon suojaamiseksi. Jääkiekkokypärät, olkasuojat ja jääkiekkohousut suojaavat suurta osaa kehosta. Pienempiä, yhtä tärkeitä suojavarusteita ovat jockey-hihnat, hammassuojat ja niskasuojat.

Jääkiekkoteippi on jääkiekkomailaan kiinnitettävä lisävaruste, joka parantaa mailan kestävyyttä ja antaa sinulle paremman hallinnan kiekon käsittelyssä. Jääkiekon lisävarusteista löytyy monia muita jääkiekkotarvikkeita.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot