×
Valikko

Jääkiekkovarusteet

Hyvä tietää

Jääkiekko on urheilulaji, jossa tarvitset paljon varusteita. Meillä on suuri valikoima jääkiekkovarusteita, kuten jääkiekkoluistimia, mailoja sekä muita tarvikkeita. Ja ei väliä sillä, oletko vasta aloittelemassa lajia vai pelaatko jääkiekkoa korkealla tasolla, meiltä löydät tarvitsemasi jääkiekko varusteet.

Jääkiekkovarusteet - miten pukeutua

Jääkiekko on kontaktilaji, tarkoittaen sitä, että suuri osa pelistä pyörii fyysisen kontaktin ympärillä. Tämä tekee siitä myös lajin, jossa on suuri loukkaantumisriski. Koska jääkiekko on rankka laji, on tärkeää käyttää suojavarusteita pelatessa. Suojavarusteisiin kuuluu kypärä, olkapääsuojat, kyynärsuojat, hammassuoja, suojahanskat, jääkiekkohousut (topatut shortsit) ja säärisuojat. Jääkiekkosuojien lisäksi tarvitset myös jääkiekko mailan sekä jääkiekkoluistimet. Jos etsit suojia, luistimia tai mailoja, sinun vilkaista näitä kategorioita.

Lisätietoa jääkiekosta

Jääkiekko on joukkuepeli, jossa on kaksi kuudesta pelaajasta koostuvaa joukkuetta, joista yksi on maalivahti. Viisi kenttäpelaajaa jaetaan yleensä vielä kolmeen hyökkääjään ja kahteen puolustajaan. Peli kestää 60 minuuttia, ellei se mene jatkoajalle.

Jääkiekolla on ollut monia nimiä, sekä paljon erilaisia sääntöjä vuosien varrella. Yksi lajin ensimmäisistä versioista muistutti golfia, mutta sitä pelattiin tietysti jäällä. Siitä lähtien laji on kehittynyt aina 1800-luvun loppuun asti. Vuonna 1875 järjestettiin ensimmäisiä jääkiekkopelejä. Ammattilaisjääkiekko on ollut olemassa 1900-luvun alusta.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot