×
Valikko
SkatePro

SkatePro Powerbank

6,95 €
9,95 € SÄÄSTÄ 3,00 €
(207)
Zoom
Varastossa
1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
9 kpl
10+
  Tallenna muistilistalle
Tilaa 00:00:00 tunnin kuluessa ja tilauksesi lähetetään tänään
Samalta valmistajalta
Kuvaus

Tiedätkö sen tunteen, kun olet juuri saamaisillasi temppupläjäyksen loppuun ja kuulet puhelimesi piipittävän kriittisen alhaista akun varausta - ja näin vaivannäkösi menee hukkaan videosi jäädessä loppuhuipennusta vaille.

Olemme päättäneet ratkaista tämän ongelman tuomalla sinulle tämän hätätapaukset pelastavan Powerbankin. Sen pieni 1500mAh boosti ei ehkä täysin lataa puhelintasi, mutta tuo tarpeeksi virtaa saadaksesi session päätökseen.

Tämä vara-akku on varustettu uudelleen ladattavalla Litium-ioni -akulla sekä mukavalla viimeistelyllä. Pakettiin kuuluu standardi latauskaapeli, joten voit käyttää sitä kerta kerran jälkeen uudestaan.

Vara-akun fiksu ja uniikki osa on dual-compatible -pistoke joka on yhteensopiva sekä Android- että iPhone- kännyköiden kanssa. Pistoke on asennettu suoraan koteloon, jonka ansiosta sen käyttö on superhelppoa.

Ominaisuudet:

  • Kapasiteetti: 1500mAh
  • Teho: DC5V, 1000mA
  • USB-latauskaapeli kuuluu pakettiin

Huom: Androidin kanssa yhteensopivaa pistoketta tulee käyttää tavallisen Micro USB B-tyypin kanssa, eikä Micro USB C-tyypin kanssa.

arvostelua   (207)
menee helposti rikki
Oskari Latvala (Jyväskylä)
28.04.2019
Rating: 1!
Vastaus SkateProlta:  Kiitos kommentistasi! Ikävä kuulla, että näin on päässyt käymään :( Pyytäisimme sinua olemaan yhteydessä sähköpostitse email@skatepro.fi ja laittamaan meille muutaman havainnollistavan kuvan sekä tapahtumakuvauksen, niin voimme käsitellä asian reklamaationa ja katsoa, mitä voidaan tehdä :) / Henri
Ihan kätevä pikku powerpankki. Mukava kaupan päällinen.
Pekka A. (Kuusamo)
19.01.2019
Rating: 4!
Muuten kätevä mut vähä heppoinen liitos kun tulee suoraan puhelimeen
Jukka Kettunen (Harinjärvi)
03.01.2019
Rating: 3!
Tuote sopii kompaktin kokonsa puolesta housujen taskuun tai repun sivutaskuun, josta se on helposti saatavilla. Pienen, mutta riittävän kapasiteetin ansiosta se voi pelastaa sinut juuri kun akku on loppumaisillaan eikä myöskään estä kuvaamista tai puhumista puhelimeen. Pienen tehon puolesta yksi pinna pois.
Kasperi P. (Lahti)
15.11.2018
Rating: 4!
Ihan kiva kaupanpäällinen, mutta meillä ainakin turha. T-paita olisi parempi!
J. Mäkelä (Äänekoski)
03.08.2018
Rating: 3!
Vastaus SkateProlta:  Kiitos paljon palautteestasi! Laitamme ehdotuksesi korvan taakse :) /Tanja
Hyvä.
T. Heikkinen (Suonenjoki)
22.07.2018
Rating: 4!
kuumenee tosi kuumaksi, ei uskalla pitää?
Taina Toivanen (Helsinki)
14.06.2018
Rating: 2!
Vastaus SkateProlta:  Powewrbank saattaa lämmetä jonkin verran käytössä, mutta oikein käytettynä ja säilytettynä sen ei kuuluisi lämmetä kuumaksi asti. Otimmekin sinuun jo myös sähköpostitse yhteyttä asiaan liittyen ja tutkimme tilannetta mielellämme hieman lisää, jotta voimme katsoa olisiko sille tehtävissä jotakin :) /Tanja
Toimii moittettomasti, ainut huono puoli ettei pankissa riitä virta lataamaan kännykkää täyteen.
Sami Kokko (Kuopio)
13.06.2018
Rating: 2!
Hyvä
Senja u. (Kajaani)
12.06.2018
Rating: 4!
Valmiiksi valuvikainen vehje.Mukana tullut laturinjohto ei mennyt laitteeseen.
Mika L. (Oulu)
11.06.2018
Rating: 1!
Vastaus SkateProlta:  On harmillista kuulla, ettei johto sopinut laitteeseen! Tässä tapauksessa pyytäisimme sinua kuitenkin vielä lähettämään meille muutamia havainnollistavia kuvia sekä tarkentamaan, mikä laite sinulla on - näin voimme tehdä parhaamme auttaaksemme asiassa :) /Eija
Poika on tyytyväinen, joten ilmeisesti hyvä.
Tarja R. (Espoo)
07.06.2018
Rating: 4!
toimiva tuote
timo nuutinen (Kontiolahti)
05.06.2018
Rating: 5!
Tämä tuli ilmaiseksi skuutin mukana. Todella huono. Liitin ei millään meinaa pysyä kiinni puhelimessa (Samsung Galaxy S7), minkä vuoksi vaikea saada ladattua puhelinta täyteen.
Klaus L. (Jyväskylä)
30.05.2018
Rating: 1!
Vastaus SkateProlta:  Powerbankin tulisi kyllä kiinnittyä melko tukevasti. Mikäli puhelimesi latausaukko on kunnossa, voisit lähettää meille muutaman kuvan powerbankin liitinosasta osoitteeseen email@skatepro.fi, jotta voisimme täältä etänä tarkistaa sen olevan kunnossa, tai vaihtoehtoisesti mikäli voisimme korjata tilanteen jotenkin :) /Tanja
Aika pieni lataus teho.
Juha Grönholm (Siltakylä)
28.05.2018
Rating: 3!
Näytä kaikki 207 arvostelua
SkatePro