×
Valikko
YOW

Padang Padang Power Surfing Series Complete Surfskate

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
9 kpl
10+
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Katso myös

Kuvaus

YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate

YOW Padang Padang Padang Power Surfing Series Surfskate on ehdoton valinta kaikille surffaajille, jotka haluavat parantaa taitojaan tai vain nauttia surffauksen tunteesta maalla. Tässä surffiluistimessa on 34-tuumainen vaahterakansi, jossa on 10-tuumainen leveys, ja se tarjoaa vakaan ja mukavan alustan kaikentasoisille ratsastajille. 18,5-tuumainen akseliväli ja 6,69-tuumainen takapään pituus helpottavat liikkumista, kun taas 4,61-tuumainen nokan pituus tarjoaa runsaasti tilaa jalkojen sijoittamiseen. Kicktail mahdollistaa myös aggressiivisemmat manööverit ja temput.

Tämän surffiluistimen mukana toimitetaan joukko laadukkaita Inverted kingpin -kuorma-autoja ja 66 mm:n pyörät, joissa on carving-ominaisuudet. Inverted kingpin -rakenne tarjoaa pehmeän ja herkän ajon, kun taas leveät pyörät takaavat vakauden ja pidon. Tämä komponenttien yhdistelmä tekee YOW Padang Padang Power Surfing Series -surffiluistimesta täydellisen surffausmanööverien, carvingin ja pumppauksen harjoitteluun.

Kestävän rakenteensa ja suorituskykyisten komponenttiensa ansiosta YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate on rakennettu kestämään. Olitpa sitten kokenut surffaaja, joka haluaa parantaa taitojaan, tai vasta aloittelija, joka haluaa kokea surffauksen jännityksen maalla, tämä surffiluistin on täydellinen valinta.

Ominaisuudet

Dekin materiaali:
Vaahtera
Akseliväli:
18.5" (47cm)
Nosen pituus:
4.61"
Tailin pituus:
6.69"
Dekin pituus:
34" (86.4cm)
Dekin leveys:
10" (25.5cm)
Dekin ominaisuudet:
Kicktail
Renkaan halkaisija:
66mm
Trukkityyppi:
Inverted kingpin, Normaali hangeri, Carving
Ajotyyli:
Carving

Suositut tuotteet

Näytä kaikki

Samalta valmistajalta

SkatePro