×
Valikko

Rowing Complete Surfskate

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Katso myös

Kuvaus

Vie surffaus kaduille Long Island Rowing Surfskaten avulla, joka on paras carving-kaveri.

Tässä asiantuntevasti muotoillussa surfskatessa on 29,5" (75 cm) kansi huippuluokan vaahterasta, joka tarjoaa optimaalisen tasapainon lujuuden ja joustavuuden välillä dynaamista ajokokemusta varten. Sen runsas 9,5" (24,1 cm) leveys tarjoaa runsaasti tilaa jaloillesi, mikä takaa vakauden ja hallinnan, kun karvaat ja virtaat. Voimakas kicktail lisää monipuolisuutta, joten voit tehdä ollien ja muiden freestyle-temppujen tekemisen helposti.

Long Island Rowing Surfskate on varustettu 41,9 cm:n (16,5 tuuman) akselivälillä ja herkästi reagoivilla inverted kingpin -kuorma-autoilla, joten se tarjoaa vertaansa vailla olevan carving-tuntuman. Vakioripustin ja carving-trukit tarjoavat pehmeän ja hallitun kyydin, joka sopii täydellisesti surffauksen tunteen jäljittelyyn maalla. Tämä surfskate on valmis viemään sinut surffauksen innoittamalle matkalle, kruisailitpa sitten kaduilla, carvasit kartioiden läpi tai vain nautit ajelun jännityksestä.

Tehosta surffiharjoitteluasi tai nauti yksinkertaisesti puhtaasta carvingin ilosta Long Island Rowing Surfskaten avulla. Koe täydellinen yhdistelmä suorituskykyä, tyyliä ja monipuolisuutta - kaikki käärittynä yhteen uskomattomaan pakettiin.

Ominaisuudet

Dekin materiaali:
Vaahtera
Akseliväli:
16.5" (41.9cm)
Nosen pituus:
3.30"
Tailin pituus:
5.57"
Dekin pituus:
29.5" (75cm)
Dekin leveys:
9.5" (24.1cm)
Dekin ominaisuudet:
Kicktail
Renkaan halkaisija:
66mm
Trukkityyppi:
Inverted kingpin, Normaali hangeri, Carving
Ajotyyli:
Carving

Suositut tuotteet

Näytä kaikki

Samalta valmistajalta

SkatePro