×
Valikko

Atomic Classic Junior Cross Country Suksi Paketti

Kuvaus

Atomic Classic Junior -maastohiihtopaketti on loistava tapa saada lapsesi aloittamaan maastohiihto. Tämä paketti sisältää kaiken, mitä lapsesi tarvitsee päästäkseen laduille, mukaan lukien:

  • Atomic Classic -maastosukset: Nämä sukset on suunniteltu erityisesti juniorihiihtäjille, ja ne tarjoavat hyvän tasapainon suorituskyvyn ja kestävyyden välillä. Niissä on kevyt ydin, joka tekee niistä helposti ohjattavat, ja niissä on kestävä pohja, joka kestää vuosien käytön.
  • Atomic-siteet: Nämä siteet ovat yhteensopivat Atomic Classic -maastosuksien kanssa, ja ne tarjoavat turvallisen ja mukavan istuvuuden. Niitä on myös helppo säätää, joten saat lapsellesi täydellisen istuvuuden.

Voit lisätä pakettiisi myös seuraavat tuotteet:

  • Atomic-maastohiihtokengät: Nämä saappaat on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja tukea juniorihiihtäjille.
  • Käsineet tai lapaset: Hyvät hanskat tai lapaset ovat välttämättömät, jotta lapsesi kädet pysyvät lämpiminä laduilla. Tarjoamme erilaisia hanskoja ja lapasia, jotka sopivat erinomaisesti maastohiihtoon, ja ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka pitävät lapsesi kädet lämpiminä ja kuivina.
  • SkatePro suksipussi maastohiihtosuksille: Suksipussi on hyvä tapa suojata suksiasi vaurioilta, kun et käytä niitä. Tarjoamme erilaisia suksipusseja, jotka on suunniteltu maastohiihtosuksille sopiviksi, ja ne on kaikki valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät vuosia.

Atomic Classic Junior -maastohiihtopaketti on täydellinen tapa saada lapsesi aloittamaan maastohiihto. Kun kaikki tarvittava sisältyy yhteen pakettiin, voit olla varma, että hänellä on kaikki tarvittava, jotta hänellä on hauskaa laduilla.

Näytä kaikki

SkatePro