Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Laskettelusukset - Maastohiihto

Minkä tyyppiset maastohiihtosukset minun tulisi ostaa?

Perinteisen tyylin sukset

Perinteisen tyylin sukset ovat pitkät, kapeat, joiden keskiosa (kick zone) tarttuu lumeen suksivoiteiden avulla. Näitä suksia käytetään pääosin huolletuilla laduilla ja eteenpäin liikkuvalla kävelytyylillä liu'utaan latua pitkin. Perinteisen tyylin sukset tulisi olla noin 20-25 cm pidemmät kuin hiihtäjän oma pituus.

luistelutyylin sukset

Luistelusukset ovat tyypillisesti lyhyempiä kuin perinteiset, sillä niiden tulee olla ketterät ja kevyet. Nimi itsessään kertoo, että suksilla tehdään tietynlaista, pääasiallisesti sivuttaista potkuliikettä. Suksissa on liukuvyöhyke, sillä luistelu korvaa potkuliikkeen. Luistelutyylin suksien tulisi olla noin 10-15 cm pidemmät kuin hiihtäjän oma pituus.

Backcountry sukset

Nämä maastohiihtosukset ovat painavammat sekä leveämmät, kuin kaksi muuta suksityyppiä, sillä ne soveltuvat pitkille hiihtoreissuille ladun ulkopuolelle syvemmässä, koskemattomassa lumessa. Suksien designissa on otettu huomioon kestävyys, ja niissä on usein teräskantit. Backcountry sukset soveltuvat keskitasoisille tai kokeneille hiihtäjille, jotka osaavat liikkua maastossa. Backcountry suksien tulisi olla noin 15-25 cm pidemmät kuin hiihtäjän oma pituus.

Jos haluat lisätietoa ja enemmän yksityiskohtia eri maastosuksityypeistä, niin tutustu oppaaseemme - Ostaessasi Maastohiihtosuksia.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot