Alennusmyynti
Säästä jopa 80%  -  Yli 300 tuotetta tarjouksessa!  -  Klikkaa tästä
×
VALIKKO

Maastohiihtosukset ja varusteet

Hyvä tietää

Maastohiihtosuksia (tunnetaan myös murtomaahiihtosuksina) käytetään maailman vanhimpaan hiihtourheiluun, joka sopii kaikenikäisille. Hiihtäminen on erinomainen liikuntamuoto, ja auttaa sinua harjoittamaan monia eri lihasryhmiä, tasapainoa sekä kehonhallintaa.

Valitse oikeat sukset

Maastohiihtosuksien tulisi olla noin 20 cm pidemmät, kuin hiihtäjä. Löytääksesi sinulle sopivat sukset, sinun tulee päättää, millä tavalla haluat niitä käyttää.

Maastohiihtosuksien 3 eri tyyppiä:

Maastohiihtosuksia on kolmea eri tyyppiä, ja niissä on hieman erilaisia ominaisuuksia. Olemme jaotelleet sukset kilpa/perinteisen tyylin suksiin, touring suksiin ja backcountry-suksiin.

Kilpasukset / Perinteisen sukset

Kapean, painoltaan kevyen designinsa ansiosta nämä sukset ovat erinomaiset hiihtäjille, jotka pitävät nopeudesta sekä pitkistä matkoista hoidetuilla laduilla. Koska näiden suksien käyttö vaatii erinomaista tasapainoa sekä hallintaa, ne soveltuvat parhaiten keskitasoisille ja kokeneille hiihtäjille. Nimestään huolimatta, nämä sukset eivät ole pelkästään kilpahiihtäjille.

Touring sukset

Tämän tyyppiset sukset ovat vankat ja medium-levyiset. Ne soveltuvat pidemmille matkoille tasaisella nopeudella. Touring sukset ovat kaikentasoisille hiihtäjille, ja toisin kuin kilpasukset, nämä sukset soveltuvat hiihtäjille, jotka haluavat "kävellä" suksilla ja nauttia luonnosta. Soveltuvat hoidetuille laduille.

Backcountry sukset

Nämä sukset ovat painavammat ja leveämmät, kuin kaksi muuta suksityyppiä, sillä ne soveltuvat pitkille hiihtoreissuille ladun ulkopuolella. Suksien muotoilu tekee niistä erinomaiset ylä- ja alamäkiin vaikkapa vuorella. Backcountry sukset soveltuvat keskitasoisille tai kokeneille hiihtäjille, jotka osaavat liikkua maastossa.