×
Valikko

Swix Suksi Wax ja Maintenance Paketti

Kuvaus

Swix Suksien vahaus- ja huoltopakettimme tarjoaa kaiken tarvitsemasi maastohiihdon vahaukseen, huoltoon ja viritykseen yhdessä paikassa. Sano hyvästit erillisten tuotteiden ostamiselle ja saat kaiken tarvitsemasi edullisemmin kuin yksittäiset ostokset.

Paketti sisältää seuraavaa:

  • Swix V20 Green Hard Kick Wax -vaha: Tämä kylmiin, lumisiin olosuhteisiin suunniteltu kova potkuvaha antaa erinomaisen pidon ja potkun luistellessa tai askellettaessa.
  • Swix Glide Wax: Paranna suksiesi nopeutta ja suorituskykyä kestävällä liukuvahallamme, joka on suunniteltu vähentämään kitkaa ja minimoimaan vastusta.
  • Swix Maastohiihtotyökalut ja suksien huoltovälineet: Ota suksien huoltorutiinit täysin haltuun! Täältä voit valita minkä tahansa tarvitsemasi työkalun, kuten vahausraudan, pitosuojuksen, varakiekon, liukuvahan puhdistusaineen tai harjan.
  • SkatePro-maastohiihtolaukku: Pidä suksesi ja vahausvälineesi järjestyksessä ja suojassa kestävän ja tilavan maastohiihtolaukkumme avulla.

Swix Ski Wax and Maintenance Package -hiihtovaha- ja huoltopaketilla saat kaiken tarvittavan, jotta maastohiihtosuksesi pysyvät huippukunnossa ja ylläpidät tasaisen nautinnollisen hiihtokokemuksen. Valitse mukavuus, säästöt ja optimaalinen suksien suorituskyky - kaikki yhdessä paketissa.

Näytä kaikki

SkatePro