×
Valikko

Swix

Swix on norjalainen urheiluvälineitä valmistava yritys. Swixin tuotevalikoimasta löytyy laaja kattaus suksivoiteita, maastohiihtosauvoja, varusteita ja urheiluvaatteita. Heidän valikoimansa tuotteet ovat erittäin arvostettuja maastohiihtäjien keskuudessa. Swixin suksivoiveet ovat helposti levittyviä, ja niitä löytyy moniin eri sää- ja lumiolosuhteisiin sopivina. Kaiken lisäksi heidän tuotteensa ovat kohtuuhintaisia.

Börje Gabrielsson perusti Swixin Ruotsissa vuonna 1946, jolloin yrityksestä tuli ensimmäinen modernien suksivoiteiden valmistaja. Vuoteen 1964 mennessä firman koko tuotanto oltiin siirretty Norjaan, missä brändistä alkoi muodostua laadun ja luottamuksen synonyymi. Swix on nopeasti parantanut mainettaan, valloittaen kansainväliset markkinat. Suurimman nosteen brändi sai, kun Norjan voitokas hiihtomaajoukkue alkoi käyttää Swixin hiihtovarusteita ja suksivoiteita.

Swixin tuotteiden laatu ja kestävyys sopivat myöskin rennoille harrastelijahiihtäjille, jotka etsivät luotettavaa hiihtovarustebrändiä.

Näytä kaikki

Samantyyliset tuotteet

SkatePro