×
VALIKKO

Skate T-paidat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 3

Skate T-paita on kaikille

Sillä ei ole väliä, oletko skeittaaja tai haluat vain coolin ja rennon lookin, skate T-paita on täydellinen sinulle.

Skate T-paitoja on saatavilla eri tyyleissä, muodoissa sekä väreissä. Olemme koonneet erinomaisen valikoiman halutuimpia T-paitoja cooleimmilla brändeiltä. Solmuvärjätyistä väreistä upeisiin printteihin - valinta on sinun.

Tarkoitettu käytettäväksi

Jos hypit portaissa, grindaat reileissä tai teet flippejä, skate T-paita on silloin juttusi. Paidat on suunniteltu istumaan hyvin ja sallimaan erilaiset liikkeet ilman ongelmia.

Valikoimassamme olevat skate T-paidat ovat korkealaatuisia ja ne ovat istuvuudeltaan mukavia - tiedämme, että vaatteet on tarkoitettu käytettäviksi. Skate T-paidat ovat olleet osa valtavirtamuotia jo pitkään johtuen käyttömukavuudesta ja makeasta designistä.

Olemme valinneet cooleimmat designit ja tyylit useilta eri brändeiltä, kuten DC, Vans, Emerica, Element, Dickies, Lucky, Volcom, District Supply, Tilt, Alis, Valo sekä Independent.

Osa kaikkein suosituimmista T-paidoista on saatavissa myös lasten mitoituksella, sillä me tiedämme että myös nuoret haluavat näyttää cooleilta skeitatessaan tai vain hengaillessaan. Lisäämme aina valikoimaamme lisää cooleja skate T-paitoja, joten kannattaa valikoimaamme kannattaa pitää silmällä.

Säilytä väri ja printti - pese nurin päin

Jos haluat ylläpitää T-paitasi laatua, voit kääntää sen nurin ja pestä sen 30-40 asteessa. Näin T-paidan sisäpuolen väri saattaa hieman haalistua, mutta T-paidan ulkopuoli pysyy samannäköisenä - sama koskee myös printtiä. 100 % puuvillasta valmistetut vaatteet eivät kutistu normaalissa pesussa, mutta näin voi käydä kuivausrummussa. Eli jos tämänhetkinen istuvuus on täydellinen, kannattaa vaate kuivattaa kuivaustelineessä.