VALIKKO
×

Pipot ja beaniet

  Filter
Värit
Tuotemerkit

Pipot ja beaniet

Löydä mahtavasta valikoimastamme uusi pipo tai beanie. Pipoja ja beanieitä on saatavilla cooleilla designeilla sekä upeissa väreissä joiltakin maailman suurimmilta skeittivaatevalmistajilta.

Asennekysymys

Beanie ei ole vain käytännöllinen asia, joka pitää pääsi lämpimänä talvella. Sitä voidaan käyttää myös ympäri vuoden asusteena, joka tuo ripauksen lisätyyliä asukokonaisuuteen. Pipo on must-have monelle skeittaajalle, mutta niitä käyttävät myös muut kuin skeittaajat, jotka haluavat mukavantuntuisen ja rennon hatun. Tältä sivulta löydät pipot erilaisissa väreissä ja materiaaleissa, ja tupsulla tai ilman.

Tänne on koottu myös kaikki hatut sekä pipot, jotka on tarkoitettu korkean intensiteetin urheiluun, jossa suorituskyky on avainsana, kuten rullahiihto, maastohiihto, juoksu tai pyöräily. Meiltä löydät kaiken, mitä tarvitset pään kuivana ja lämpimänä pitämiseen.

Kalastajahatun paluu

Tällä hetkellä ei ole mitään siistimpää, kuin käyttää kalastajahattua. Tämä ikoninen päähine on tehnyt paluun menneisyydestä. Kalastajahattu ei pelkästään sovi täydellisesti osaksi rentoa tyyliä, mutta sitä voidaan käyttää myös osana hieman muodollisempaa asua. Hatuista on saatavilla paljon erilaisia versioita, yksivärisestä designistä aina upeisiin printtikuoseihin. Valitse siis kalastajahattu, joka sopii parhaiten tyyliisi ja tuo esille persoonaasi!