×
Valikko

Custom scootit

Hyvä tietää

Custom scootti - erotu joukosta

Tältä sivulta löydät mahtavan valikoiman custom scootteja. Custom scootit ovat täydellisiä heille, jotka haluavat vahvimman mahdollisen kokoonpanon, joka yhdistelee useita eri valmistajien osia. Voit olla varma erinomaisesta laadusta sekä kestävyydestä, ja se mahdollistaa myös tyylisi ja persoonasi yhdistämisen scoottiin.

Custom scootti voi antaa sinulle myös lisää itsevarmuutta kokeilla haastavampien temppujen tekemistä. Ja koska jokaista custom scoottia valmistetaan vain rajoitettu määrä, tulet varmasti erottumaan joukosta paikallisessa skuuttiparkissa.

Sovita pituus ja tyyli

Kaikki custom scootin osat on valittu huolella, jotta kokoonpano olisi mahdollisimman kestävä. Tästä johtuen löydät myös useita kokoonpanoja erilaisilla compressiojärjestelmillä, sopiakseen ajotyyliisi sekä pituuteesi. Custom scootti on myös hyvä valinta pidemmille ajajille, joilla voi olla haasteita löytää kestävä scootti complete scoottien joukosta. Meidän custom scoottimme ovat yleisesti ottaen kokonaiskorkeudeltaan välillä 79 cm - 98 cm.

Custom scootit toimitetaan valmiiksi koottuina sekä säädettynä, ja ne on rakennettu työpajallamme kokeneiden asiantuntijoidemme toimesta.

Suunnittele oma custom scootti

Suunnittele custom scootti-toiminto on tutustumisen arvoinen, ja erinomainen työkalu oman scootin kustomointiin, kun haluat yhdistellä eri tyylejä sekä brändejä. Tämä on erityisen hyödyllinen silloin, kun et löydä 100 % makuusi sopivaa kustomoitua complete scoottia.

Edulliset complete scootit

SkatePro tarjoaa myös complete scootteja, joissa kaikki osat ovat samalta valmistajalta. Complete scootit soveltuvat oivallisesti aloittelijoille, jotka haluavat kokeilla skuuttausta, mutta myös kokeneemmille ajajille. Yleisesti ottaen tämä tarkoittaa sitä, että tämä on budjettiystävällisempi vaihtoehto, kuin jos jokainen osa valittaisiin erikseen. Voit tutustua complete scootti valikoimaamme täällä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot