Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Scoottien oheistuotteet

Scootti oheistuotteet tuunaamiseen

Kannata suosikkivalmistajaasi kiinnittämällä tarroja scoottiisi tai muuhun esineeseen, joka kaipaa koristusta. Lue lehtiä ja pysy ajan tasalla scoottimaailman uutisista tai kiinnitä julisteita ja bannereita katu-uskottavan scoottifiiliksen aikaansaamiseksi.

Tästä kategoriasta löydät alkuperäiset scootti oheistuotteet, kuten tarroja, lehtiä, bannereita ja julisteita eri scoottibrändeiltä. Löydät myös SkatePron eksklusiivisen tarra-arkin. Graafiset suunnittelijamme luovat yleensä kerran vuodessa uuden tarran, joten tämänhetkinen tarra kannattaa tilata, ennen kuin on liian myöhäistä.

Banneri on hieno oheistuote

Banneri-osiostamme löydät isokokoisia bannereita useimmilta scoottibrändeiltä. Scootti bannereita ostavat yleensä hyvin omistautuneet skuuttaajat, kerhot ja tapahtumat, jotka haluavat osoittaa rakkauttaan ja omistautumistaan lajille.

Kaikki bannerit ovat melko isoja, ja ne ovat huomattavissa pitkän matkan päästä - varmistaen että kaikki tietävät mistä sinut tai tapahtumasi on löydettävissä.

Scootti oheistuotteet on myös oivallinen kategoria lahjojen löytämiseen, sillä täältä löydät kaiken sen, mitä skuuttausta rakastava henkilö voi haluta - lahjan lapselle, jolla on kaikkea.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot