×
Valikko

Scoottauksen suojavarusteet

Pitäisikö minun hankkia scootti suojat?

Suojavarusteet vähentävät loukkaantumisriskiä ja saavat sinut tuntemaan olosi turvallisemmaksi. Näin olet itsevarmempi ja harjoittelet uusia temppuja suuremmalla todennäköiseyydellä

Siksi suojavarusteiden käyttäminen scootatessa on aina hyvä idea. Edistyneet scoottaajat käyttävät yleisesti scootti suojia ja kypärää, ja ne ovat pakollisia kaikille aloittelijoille. Lasten tulee aina käyttää suojavarusteita ja olla vanhempiensa valvonnassa.

Mikä on paras suojavaruste temppupotkulautailuun?

Parhaat suojavarusteet scoottaukseen ovat kypärä, polvisuojat ja kyynärsuojat. Scootti kypärä on tärkein osa suojavarustevalikoimaasi. Se suojaa päätäsi kaikilta vaaroilta ja pitää aivosi turvassa. Valitse kypärä, jossa on hyvä ilmanvaihto, tiukka istuvuus ja, joka ei heilu pään ympärillä.

Polvisuojat ovat seuraavaksi suosituin suojavaruste. Hanki polvisuojat, joissa on suuret ja kovat muovipäälliset ja paksu vaahtomuovisisus, jotta ne absorboivat iskuja. Ne lisäävät luottamustasi ja tekevät temppujen suorittamisesta turvallisempaa.

Scoottajien kyynärsuojat ovat myös varsin suosittuja. Ne suojaavat mustelmilta ja mahdollisilta iskuilta siltä varalta, että epäonnistut tempussa tai kaadut. Valitse kyynärsuojat, jotka tarjoavat tiukan istuvuuden ja, jotka eivät estä liikkumista scootatessa.

Haluatko tietää enemmän temppupotkulautojen suojavarusteista? Tutustu meidän Parkkisuojien Valintaoppaaseen.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot