×
Valikko

Suojat - Potkulaudat

Kunnolliset suojavarusteet tekevät sinusta lopulta paremman skuuttaajan

Skuuttaussuojavarusteiden tarkoituksena ei ole ainostaan suojata kaatuessasi.

Setti suojavarusteita kuten kypärä, polvisuojat ja kyynärsuojat antavat sinulle itseluottamusta treenata enemmän uusia ja vaikeampia temppuja, koska silloin tiedät olevasi turvassa mikäli kaadut.

Vaikka et skuuttaisikaan reileillä, boxeilla, minirampeilla tai skeittipuiston paipeilla, ovat oikeat skuuttauksen suojavarusteet silti olennaisen tärkeät.

Miksi? Ensinnäkin, suojavarusteet vähentävät loukkaantumisen riskiä. Tämä tarkoittaa, että vammojen sijaan voit viettää enemmän aikaa skuutaten.

Millaiset suojat minun sitten tulisi hankkia?

Jokainen skuuttaaja voi itse päättää hankkiiko skuuttaukseen suojavarusteet. Täällä SkateProssa suosittelemma aina käyttämään ainakin kypärää.

Valitse skeittauskypärä pyöräilykypärän sijaan, kun olet hankkimassa suojia. Skeittauskypärä voi ottaa vastaan useampia iskuja ja on suunniteltu suojaamaan myös takaraivoa.

Lisäksi, kun valinnan alla ovat suojavarusteet skuuttausta varten, suosittelemme aina myös kyynärsuojia ja polvisuojia.

Suojavaruste skuuttaukseen, joka on hyvä omistaa

Näemme usein monien skuuttaajien käyttävän hammassuojaa. "Miksi?", saatat miettiä. Jos landaat hieman etunojassa, saatat lyödä kasvosi tankoon. Hammassuoja on investointina pieni, mutta suojaa hampaitasi ja säästää sinut paljolta kivulta.

SkatePro