×
Valikko

Kokoontaitettavat potkulaudat

Hyvä tietää

Kokoontaitettava potkulauta on hauska käyttää, ja se sopii hyvin myös paikasta toiseen liikkumiseen. Se on helppo taittaa kasaan ja kuljettaa mukana.

Kokoontaitettava potkulauta välimatkojen taittoon ja hauskanpitoon

Tästä kategoriasta löytyvät kokoontaitettavat potkulaudat soveltuvat paikasta toiseen liikkumiseen sekä hauskanpitoon ulkona ja ne ovat täydellisiä niin aloittelijoille kuin lapsille. Kannattaa kuitenkin huomioida, että kokoontaitettavat potkulaudat eroavat temppupotkulaudoista, joissa on vahva yksiosainen muotoilu kovien iskujen kestämiseksi. Jos potkulautaa käytetään pääosin paikasta toiseen liikkumiseen, kannattaa sinun tällöin valita isorenkainen potkulauta. Ne ovat erinomaisia välimatkojen taittamiseen ja niiden koko soveltuu paremmin aikuisille.

Kokoontaitettavien potkulautojen kehitys

Ensimmäiset markkinoilla olleet kokoontaitettavat potkulaudat olivat huonolaatuisia, eivätkä kovinkaan kestäviä. Potkulaudat käytännössä uudelleenkeksittiin 1990-luvulla, kun uudenlainen alumiinista valmistettu potkulauta tuli markkinoille. Siitä lähtien kokoontaitettavien potkulautojen laatu on parantunut ja uudet mallit ovat kevyempiä sekä vahvempia kuin edeltäjänsä. Ne ovat kokoontaitettavia, säädettäviä ja monella tapaa käytännöllisiä. Frenzy, JD Bug ja Razor ovat kaksi erittäin tunnettua yritystä, jotka valmistavat erinomaisia kokoontaitettavia potkulautoja välimatkojen taittamiseen sekä hauskanpitoon.

Ennen kokoontaitettavan potkulaudan ostamista mieti tarkkaan, kenelle potkulauta on tarkoitettu ja minkälaista käyttöä sen on kestettävä. Jokaisen hyvin varustetun lelukaupan valikoimasta löytyy kokoontaitettava potkulauta, mutta sen huonolla laadulla ja lyhyellä käyttöiällä ei ole mitään tekemistä meiltä löytyvien, hyvälaatuisten potkulautojen kanssa.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot