×
Valikko

Kokoontaitettavat potkulaudat

Hyvä tietää

Kokoontaitettavat potkulaudat ovat hauskoja käyttää sekä soveltuvat hyvin paikasta toiseen liikkumiseen. Ne on helppo taittaa kasaan ja sen ansiosta myös helposti mukana kuljetettavia.

Kokoontaitettava potkulauta välimatkojen taittoon ja hauskanpitoon

Tästä kategoriasta löytyvät kokoontaitettavat potkulaudat soveltuvat paikasta toiseen liikkumiseen sekä hauskanpitoon ulkona ja ne ovat täydellisiä niin aloittelijoille kuin lapsille. Kannattaa kuitenkin huomioida, että kokoontaitettavat potkulaudat eroavat temppupotkulaudoista, joissa on vahva yksiosainen muotoilu kovien iskujen kestämiseksi. Jos potkulautaa käytetään pääosin paikasta toiseen liikkumiseen, kannattaa sinun tällöin valita isorenkainen potkulauta. Ne ovat erinomaisia välimatkojen taittamiseen ja niiden koko soveltuu paremmin aikuisille.

Kokoontaitettavien potkulautojen kehitys

Ensimmäiset markkinoilla olleet kokoontaitettavat potkulaudat olivat huonolaatuisia, eivätkä kovinkaan kestäviä. Potkulaudat käytännössä uudelleenkeksittiin 1990-luvulla, kun uudenlainen alumiinista valmistettu potkulauta tuli markkinoille. Siitä lähtien kokoontaitettavien potkulautojen laatu on parantunut ja uudet mallit ovat kevyempiä sekä vahvempia kuin edeltäjänsä. Ne ovat kokoontaitettavia, säädettäviä ja monella tapaa käytännöllisiä. JD Bug ja Razor ovat kaksi erittäin tunnettua yritystä, jotka valmistavat erinomaisia kokoontaitettavia potkulautoja välimatkojen taittamiseen sekä hauskanpitoon.

SkatePro