×
Valikko

Wakeboard Paketti

Kuvaus

Hanki täydellinen wakeboarding-kokemus kattavalla Wakeboard-paketillamme. Riippumatta siitä, haluatko mieluummin vaijeriparkkiin vai veneen vetämänä, tässä paketissa on kaikki, mitä tarvitset, jotta pääset vesille luottavaisin mielin.

Wakeboard-paketti sisältää:

  • Wakeboard: Valitse laadukkaista wakeboard-laudoista, jotka on suunniteltu sekä cable parkkeihin että veneen hinaukseen ja jotka takaavat tasaisen ja hauskan ajon.
  • Wakeboard-siteet: Koe vertaansa vailla oleva hallinta ja mukavuus valikoimamme wakeboard-siteiden avulla. Kuratoitu valikoimamme takaa turvallisen ja räätälöidyn istuvuuden jokaiselle ratsastajalle.
  • Kypärä vesiurheiluun (valinnainen): Aseta turvallisuutesi etusijalle valinnaisella vesiurheilukypärällämme. Suunniteltu tarjoamaan törmäyssuojaa ja samalla hengittävyyttä, mikä takaa huolettoman wakeboarding-session.
  • Törmäysliivi wakeboardingia varten (valinnainen): Paranna turvavarustustasi erityisesti wakeboardingia varten suunnitellulla törmäysliivillä. Nauti vedestä mielenrauhan turvin, kun saat lisäsuojaa putoamisia vastaan.

Valitsemalla Wakeboard-pakettimme säästät rahaa verrattuna siihen, että ostaisit jokaisen tuotteen erikseen, ja lisäksi voit nauttia siitä, että saat kaikki tärkeät varusteet huippumerkeiltä yhdessä kätevässä paketissa. Älä anna puutteellisten varusteiden pidätellä sinua. Tilaa Wakeboard-pakettisi jo tänään ja vapauta kaikki mahdollisuudet wakeboard-seikkailuihisi!

Näytä kaikki

arvostelua   (1)

Ei suomeksi kirjoitettuja arvioita. Näytä myös muilla kielillä kirjoitetut arviot (1 arviota)

SkatePro