×
Valikko

Leijalautailu Trapetsi

Valikoima
Tuotemerkit
Koko
Sukupuoli
Trapetsin Tyyppi
Reset

Valikoima

Valmis

Tuotemerkit

ResetValmis

Koko


ResetValmis

Sukupuoli

ResetValmis

Trapetsin TyyppiResetValmis

Leijalautailu Trapetsi on oleellinen varuste

Kite trapetsi, eli leijalautailu trapetsi pitää huolen siitä, että leijan tuottama veto kohdistuu keskivartaloosi eikä käsivarsiisi.

Saatavilla on useita erilaisia trapetseja, ja se millaisen valitset tulisi riippua lautailutyylistäsi sekä trapetsin istuvuudesta juuri sinulle. On tärkeää valita sopiva kite trapetsi huolella ja ajan kanssa, sillä epämukavalla tai huonosti istuvalla trapetsilla on negatiivinen vaikutus suoritukseesi.

Eli millainen kite trapetsi minun tulisi valita?

Kaksi suosituinta leijalautailu trapetsia ovat :

Istumatrapetsi

Tämä trapetsi tarjoaa sinulle rakenteensa ansiosta hyvää vakautta. Istumatrapetsi tulee lantion ja alaselän ympärille ja siinä on jalkalenkit. Tämä muotoilu antaa sinulle alempana olevan trapetsikoukun, jolloin myös leijan vetopiste kohdistuu kehossa matalammalle. Lyhyesti sanottuna tämä tarjoaa sinulle erinomaista vakautta ja mukavuutta, sekä tekee leijalautailun opettelemisesta helpompaa. Istumatrapetsi ei ole pelkästään erinomainen valinta aloittelijoille, mutta myös jos kärsit selkävaivoista, tämä trapetsimalli saattaa olla sinulle hyvä vaihtoehto.

Moni leijalautailija lakkaa käyttämästä istumatrapetsia opittuaan lajin salat joten sinun kannattaa harkita, satsaatko juuri tähän trapetsimalliin vai kenties johonkin toiseen malliin. On hyvä olla myös tietoinen siitä, että istumatrapetsi rajoittaa hieman enemmän leijalautailijan liikkuvuutta verrattuna muihin trapetsimalleihin.

Vyötärötrapetsi

Tämä leijalautailu trapetsi tulee vyötärösi ympärille. Toisin kuin istumatrapetsissa, vyötärötrapetsissa ei ole jalkalenkkejä ja trapetsikoukku on korkeammalla. Tämä muotoilu tarjoaa jaloille ja ylävartalolle hyvän liikkuvuuden, ja korkeammalla oleva koukku on parempi irrottamisen ja takaisin kiinnittämisen kohdalla - Tämän takia useimmat freestyle ja wakestyle leijalautailijat käyttävät vyötärötrapetsia. Jos valitset vyötärötrapetsin, sinun on hyvä olla tietoinen siitä, että se vaatii lautailijalta hieman enemmän vartalon jännitettä, ja joudut käyttämään syviä vatsalihaksiasi. Lisäksi, vyötärötrapetsi saattaa toisinaan olla hieman kova kylkiluille.

Huolimatta siitä mihin lopputulokseen trapetsin suhteen päädyt, meillä on tarjolla erinomainen valikoima eri tuotemerkeiltä. Kukkarolle ystävällisemmistä malleista, jotka toimivat mainiosti tarjoten sinulle mahdollisuuden lajin harrastamiseen, aina monilla hyvillä ominaisuuksilla varustettuihin malleihin, joista löytyy lisämukavuutta ja tukea niille, jotka lähes elävät leijalautansa päällä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot