×
Valikko

Kitesurfing Puomit

Valikoima
Tuotemerkit
Reset

Valikoima

Valmis

Tuotemerkit
ResetValmis

Hyvä tietää

Ohjaa oikeaan suuntaan puomin avulla

Leijalauta puomi on sinun ohjauspyöräsi, kun olet vesillä leijalautailemassa; se yhdistää sinut leijaasi.

Leijalauta puomi mahdollistaa kiihdytyksen hallinnan, oikeaan suuntaan etenemisen sekä toki saa sinut hyppäämään. Useimmissa puomeissa on turvallisuusmekanismi, joka tuo leijan alas vain muutamissa sekunneissa.

Useimmat tästä kategoriasta löytyvät puomit on valmistettu alumiinista ja hiilikuidusta, ja niissä on pehmeät kumiset kädensijat. Ne pitävät huolen siitä, ettet satuta käsiäsi ja ne tarjoavat hyvän pidon käsitellessäsi puomia.

Erilaiset leijalauta puomit

Puomeja on kahta eri tyyppiä:

  • 4-naruisessa puomissa on hieman yksinkertaisempi hallintasysteemi, jossa leijanarut eivät sotkeudu niin helposti keskenään.
  • 5-naruisessa puomissa on kehittynyt hallintasysteemi, jonka avulla leijan tuottamaa tehoa voidaan vähentää. Turvanarulinja tarjoaa lisäturvallisuutta sekä helpomman uudelleen ilman nostattamisen vedestä.

Kaikissa puomeissa on trim-systeemi. Trim-systeemi sijaitsee normaalisti puomin yläpuolella, ja sallii sinun säätävän leijaa sopimaan tuuliolosuhteisiin. Tuulen voimakkuus vaihtelee usein vedessä ollessasi. Trim-systeemin avulla voit helposti säätää vedessä ollessasi leijaa, jolloin et ole ali- tai ylivoimainen suhteessa tuulen voimakkuuteen.

Laajassa valikoimassamme on erilaisia leijalauta puomeja vahvimmilta kitesurf brändeiltä kuten Cabrinha ja North. Valitsitpa minkä brändin tahansa, voit olla varma että se on huippulaatua.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot