×
Valikko

Kitesurfing Siteet

  Filter
Tuotemerkit
Kengännumero

Valitsenko kenkien malliset kitesurfing siteet vai strapit?

Tämä on kysymys, jota jokainen leijalautailija pohtii jossakin kohtaa leijalautailu-uraansa. Ja se on myös hyvä kysymys pähkäiltäväksi, sillä molemmilla käytössä olevilla malleilla on hyvät ja huonot puolensa.

Leijalautailu syntyi wakeboardingin innoittamana ja muistuttaakin suuresti kyseistä urheilulajia. Vetävien voimien välillä on kuitenkin suuri ero. Olet saattanut nähdä rannalla leijalautoja, joihin on asennettu kengälliset siteet. Vaikka monet leijalautailijat suosivat strappeja eli jalkalenkkejä, useat ovat myös uteliaita siirtymään enemmän alkuperäisen kaltaisen, wakeboardeissa käytetyn kengällisen siteen käyttöön.

Jos katsomme leijalautailijoiden maailman huippunimiä kuten Youri Zoon, Alex Pastor ja Alberto Rondina, voimme nähdä että heillä on käytössä kenkämalliset kitesurfing siteet.

Kengän malliset kitesurfing siteet - ripaus haastetta

Kenkämalliset kitesurfing siteet saattavat olla alkuun hieman haastavammat käyttää kuin strapit. Mutta kun kerran olet oppinut niiden salat, ne mahdollistavat sinun leijalautailla sellaisella voimalla ja tyylillä, joihin et aiemmin yltänyt.

Tiivistettynä: Aloittelijoiden tulisi valita jalkalenkit eli strapit ainakin siihen asti kunnes lajin perusasiat ovat hallussa. Ja mikäli ne tuntuvat hyviltä - jatkaa niiden käyttöä. Voit saavuttaa lajissa yhtä lailla korkean taitotason käyttämällä strappeja. Kuitenkin, siinä vaiheessa kun kokemusta on karttunut, haluat kenties kokeilla jotakin uutta. Silloin kengän malliset kitesurfing siteet ovat ehdottomasti testaamisen arvoiset.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot