×
Valikko

Ilmatäytteiset SUP laudat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Pituus
SUP Aktiviteetti
Käyttäjän Paino

Hyvä tietää

Mitä on SUP?

Stand-up paddleboarding eli SUP tarjoaa hauskan tavan viettää aika vesillä, lisäetuna koko kehon kattava harjoittelu. Seisoessasi laudan päällä, sinulla on mahdollisuus katsoa, mitä veden alla näkyy. Tämä laji on helppo oppia, ja sen avulla voidaan harjoitella jopa pienillä aalloilla surffaamista.

Mistä SUP laudat on tehty?

SUP-lautoja on kahdenlaisia - kiinteitä ja ilmatäytteisiä. Kiinteät SUP-laudat, jotka tunnetaan myös nimellä SUP, on valmistettu vaahtomuovista, joka on kääritty joko lasikuituun, hiilikuituun tai muoviin. Vaahtomuovin sijasta ilmatäytteiset SUP-laudat (iSUP) hyödyntävät ilmaa kelluvuuden ja vakauden aikaansaamiseksi. Pumpattavat SUP-laudat ovat täydellisiä vapaa-ajan käyttöön ja aloitteleville suppaajille, tai niille, joilla on rajoitetusti tilaa varusteiden säilyttämiseen.

Oikean ilmatäytteisen SUP laudan valinta

Painosi ja käyttötyylisi määrittävät, minkälainen ilmatäytteinen SUP-lauta sinun tulisi hankkia. On tärkeää ottaa huomioon laudan pituus ja leveys. Lyhyet, alle 3 m (10ft) laudat ovat ohjattavampia ja siten loistava valinta lapsille. Keskipitkät, noin 3 m (10ft) - 3,6 m (12ft) laudat ovat täydellisiä vapaa-ajan käyttöön ja aloittelijoille. Pidemmät SUP-laudat ovat puolestaan hyviä kilpailuihin ja kiertomatkoille.

Pumpattavien SUP-lautojen leveys vaihtelee yleensä noin 0,6 m ja 0,9 m välillä. Leveimmät laudat sopivat parhaiten isommille käyttäjille ja niille, jotka haluavat kuljettaa tavaraa mukanaan. Kapeat SUP-laudat sopivat paremmin pienille käyttäjille ja nopeutta etsiville.

Haluaisitko tietää lisää SUP-lautailusta ja -laudoista? Tutustu SUP-lautojen Osto-oppaaseemme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot