×
Valikko

Ilmatäytteiset SUP laudat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Pituus
SUP Aktiviteetti
Käyttäjän paino

Hyvä tietää

Mistä ilmatäytteinen SUP lauta on tehty?

Ilmatäytteiset eli pumpattavat sup laudat (iSUP) ovat ulkopuolelta kovia, aivan kuten lasikuidustakin valmistetut sup laudat, jotka on tehty erittäin kestävästä kovetetusta kumimateriaalista. Mutta kiinteän ytimen sijaan ilmatäytteinen sup lauta on nimensä mukaisesti täytetty ilmalla, ja tällä ominaisuudella on useita etuja kuljetuksen ja säilyttämisen aikana.

Ilmatäytteinen sup lauta on valmistettu PVC muovikerroksista ja miljoonista punotuista säikeistä, jotka yhdistävät laudan päällimmäisen osan ja pohjan toisiinsa. Nämä säikeet ovat yllättävän vahvoja kestämään täytetyn sup laudan sisällä. Yleisesti ottaen pumpattavat sup laudat ovat kevyempiä kuin kiinteä- ja kovarakenteiset virkaveljensä.

Kovien sup lautojen tavoin myös pumpattava sup lauta sopii järvellä melomiseen, retkisuppailuun merenlahdella, kalastukseen, surffaukseen ja jopa joogaamiseen.

Vaikka ilmatäytteisellä sup laudalla onkin erinomaiset kelluntaominaisuudet, suosittelemme silti, että käytät sitä vain sille suositeltuun sisävesillä tai pienissä aalloissa surffaukseen, tai paikallisella järvellä harrastamiseen.

Miksi valita iSUP / pumpattava sup lauta?

  • Jos sinulla on rajallisesti tilaa käytössä, etkä omista pakettiautoa jolla kuljettaa sup lautaa, tai mikäli olet aloitteleva tai satunnainen suppailija, silloin pumpattavalla sup laudalla on muutamia etuja verrattuna lasikuituiseen vastaavaan.
  • Et tarvitse paljonkaan varastotilaa, koska pumpattava sup lauta mahtuu kuljetusreppuun, kun se on tyhjennetty.

Tämän ansiosta ilmatäytteinen sup lauta on helppo kuljettaa mukana vaikka ympäri maailman samalla kun tutkit planeetan parhaita kohteita.

Meillä on tarjolla laaja valikoima täytettäviä sup lautoja erilaisilla muotoiluilla varustettuna, ja tuotemerkkejämme ovat esimerkiksi Fanatic, STX ja Ten Toes.

Mikäli sinulla on sup laudoistamme kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme!

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot