Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

SUP varusteet

  Filter
Tuotemerkit

Hyvä tietää

Evät ja sup tarvikkeet

Mikäli haussa ovat erilaiset sup varusteet ja sup tarvikkeet, tämä on oikea paikka etsiä. Tästä kategoriasta löydät kaikki erilaiset tarvikkeet, joilla autat sup lautaasi pysymään kunnossa ja kellumassa pitkälle tulevaisuuteen.

Tämä on myös kategoria, josta löytyvät melapussit ja sup lautojen evät.

Erityisesti evät saattavat asettaa haastetta. Saatavilla on useita erilaisia eviä, ja mikäli et tiedä mihin sinun pitää kiinnittää huomiota sopivaa evää etsiessäsi, hakuprosessi voi osoittautua hankalaksi. Evien päätehtävänä on pitää SUP lauta vakaana ja sallia sinun käsitellä lautaa mahdollisimman vaivattomasti. Voidaan sanoa, että evät auttavat sinua pääsemään sinne minne SINÄ haluat, sen sijaan että tuuli ja aallot määräisivät reittisi.

Evät ovat tärkeä osa sup varusteita


SUP eviä on saatavilla periaatteessa kolmea eri tyyppiä, joista voit valita. Flatwater SUP lautojen evät, monipuoliset multi-evät ja SUP kisaevät. Meillä on pääosin tarjolla eviä flatwater lautoihin, joten mikäli ostat ilmatäytteisen sup lautasi SkateProsta, sinun tulisi valita joko flatwater tai multi-evä.

Ilmatäytteiset sup laudat on yleensä suunniteltu nimenomaan tasaisille vesille, ja näissä laudoissa on yksi pitkä evä. Tämä antaa laudalle runsaasti vakautta ja aiheuttaa vain vähän vedenvastusta, joten lauta pysyy helpommin suorassa linjassa suppailtaessa pitempiä matkoja. Ei ole merkitystä retkisuppailetko vai kisaatko, tämä evä on erittäin toimiva myös rentoon melontaan rannalta toiselle ja vesistöjen ylitykseen.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot