×
VALIKKO

Wakeboardit

  Filter
Tuotemerkit
Koko
Sukupuoli
Ajotyyli

Hyvä tietää

Wake up.. On Wakeboardauksen aika

Wakeboardingissa sinua vedetään moottoriveneen takana samalla, kun surffaat vedessä 30-40 km/h nopeudessa, tehden temppuja tai maisemista nauttien. Kuulostaako hauskalta? No, se on. Tärkeä tekijä vesilautailussa on valita wakeboard, joka sopii taitotasoosi sekä ajotyyliisi.

Lyhyt wakeboard vs. pitkät wakeboardit

Kaikkien tästä kategoriasta löytyvien wakeboardien koko on listattu tuotteiden ominaisuuksissa. Tämä siksi, että wakeboardin koko riippuu painostasi sekä siitä, minkä tyyppisestä vesilautailusta pidät. Jos hankit wakeboardin, joka ei sovi sinulle, saatat päätyä omistamaan laudan, joka ei anna tarpeeksi kelluvuutta. Kuitenkin, on olemassa joitakin wakeboard ajajia, jotka surffaavat pidemmällä tai lyhyemmällä wakeboardilla.

  • Lyhyet wakeboardit: Yleisesti ottaen, lyhyempi wakeboard on hitaampi, ja vaatii enemmän energiaa hinautuakseen veden läpi. Jotkin wakeboard ajajat valitsevat lyhyemmän laudan, sillä sen pyörittäminen ja hallinta on helpompaa flippejä tehdessä tai lentäessäsi aalloilla. Mutta huomioi, että lyhyempi wakeboard tekee laskeutumisista vaikeampaa.
  • Pitkät wakeboardit: Pidemmän wakeboardin etuna on, että tyypillisesti sekä ajaminen että sen oppiminen on helpompaa. Pidempi wakeboard vaatii sinua kuitenkin työskentelemään enemmän ilman painoa vastaan, mutta lisävaiva on sen arvoista, sillä saat enemmän kontrollia. Tämä tekee pidemmistä wakeboardeista erinomaisia temppujen opetteluun.
SkatePro