Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Wakeboardit

  Filter
Tuotemerkit
Koko
Pituus
Ajotyyli

Hyvä tietää

Wake up... On Wakeboarding aika!

Wakeboardingissa sinua vedetään moottoriveneen takana samalla, kun surffaat vedessä 30-40 km/h nopeudessa tehden temppuja tai maisemista nauttien. Tai voi väistellä esteitä kaapelin perässä wakeboard-parkissa. Kuulostaako hauskalta? Niin se onkin! Tärkeä tekijä vesilautailussa on valita wakeboard, joka sopii taitotasoosi sekä ajotyyliisi.

Lyhyt vai pitkä wakeboard

Kaikkien tästä kategoriasta löytyvien wakeboardien koko on listattu tuotteiden ominaisuuksissa. Tämä siksi, että wakeboardin koko riippuu painostasi sekä siitä, minkä tyyppisestä vesilautailusta pidät. Jos hankit wakeboardin, joka ei sovi sinulle, saatat päätyä omistamaan laudan, joka ei anna tarpeeksi kelluvuutta. On kuitenkin olemassa joitakin wakeboard-ajajia, jotka surffaavat pidemmällä tai lyhyemmällä wakeboardilla.

  • Lyhyet wakeboardit: Yleisesti ottaen lyhyempi wakeboard on hitaampi ja vaatii enemmän energiaa hinautuakseen veden läpi. Jotkut wakeboard-ajajat valitsevat lyhyemmän laudan, sillä sen pyörittäminen ja hallinta on helpompaa flippejä tehdessä tai aalloilla lentäessä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että lyhyempi wakeboard tekee laskeutumisista vaikeampaa.

  • Pitkät wakeboardit: Pidemmän wakeboardin etuna on, että tyypillisesti sekä ajaminen että sen oppiminen on helpompaa. Pidempi wakeboard vaatii työskentelemään enemmän ilman painoa vastaan, mutta lisävaiva on sen arvoista, sillä saat enemmän kontrollia. Tämä tekee pidemmistä wakeboardeista erinomaisia temppujen opetteluun.

Tästä kategoriasta löydät vesilautailutarvikkeet sellaista valmistajilta kuin Slingshot, Liquid Force, Ion ja Mystic.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot