Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Wakeboard tarvikkeet

  Filter
Tuotemerkit

Hyvä tietää

Lisää osia ja kustomoi lautasi

Et halua olla keskellä järveä huomataksesi että sinula puuttuu ruuvi tai ylimääräinen eväpari. Tämä pilaa päiväsi ja joudut lähtemään aikaisin kotiin.

Jos haluat välttää tämän, suosittelemmekin tutustumaan huolella tähän wakeboard tarvikkeet kategoriaan.

Löydät myös evät tästä kategoriasta, vaikka evien käyttö wakeboardissa ei olekaan tarpeellista. Evistä on etua, kun siirryt reililtä reilille. Tämä lisää kontrollia ja estää sinua luiskahtamasta pois.

Kuitenkin, monet ajajat käyttävät wakeboardejaan ilman eviä, jos he keskittyvät temppuihin, kuten reileillä liukumiseen, jolloin evät voisivat jäädä jumiin tai jopa rikkoutua. Tämä saattaa tuntua samalta, kuin autolla ajaminen jäisellä tiellä. Voit silti ohjata autoa, tai tässä tapauksessa, wakeboardia huolellisesti liukkaalla pinnalla ja säilyttää osan kontrollista. Mutta jos lisäät nopeutta ja aggressiota ajoosi, pito ja hallinta vähenevät huomattavasti.

Evällä on suuri vaikutus kokonaisvaltaiseen surffauskokemukseen. Evä yksistään muuttaa ajon luonnetta ja wakeboardin tuntua. Jos sinulla on lauta, joka tuntuu nopealta ja siinä ei ole eviä, se voidaan helposti muuttaa tuntumaltaan hitaammaksi laudaksi, pelkästään lisäämällä tietyn tyyppiset evät.

Jos sinun on tarpeen säätää lautasi tuntumaa tietyllä tavalla, voit aina ottaa meihin yhteyttä ja autamme sopivien evien löytämisessä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot