×
Valikko

Kitesurfing - Leijat

  Filter
Tuotemerkit
Koko
Ajotyyli

Hyvä tietää

Mitkä ovat leijatyypit leijalautailuun?

Leijalautailuleijat, jotka tunnetaan myös nimellä parafoil-leijat, vaihtelevat muodoltaan, kooltaan ja rakenteeltaan. Leijoja on kahta pääluokkaa: Leading Edge Inflatable (LEI) ja Foili.

LEI-leija on yksirunkoinen parafoil-leija, jossa on puhallettavat rakot, jotka antavat rakenteellisen tuen. Tällainen leija on yleisin leijalautailussa käytettävä leija. Se voi kellua veden pinnalla ja se voidaan käynnistää helposti uudelleen, joten LEI-leijat sopivat erinomaisesti aloittelijoille.

Vaikka folioleijat ovatkin tehokkaimpia tähän lajiin, niissä ei ole puhallettavia rakkoja. Folioleijat toimivat joko suljetuilla tai avoimilla ilmakennoilla, jotka muotoutuvat leijaan tulevan ilman mukana. Jos se putoaa veteen, se voi mahdollisesti täyttyä vedellä ja upota.

Miten valita leijalautailun leija?

Taitotasosi ja ajotyylisi määräävät sinulle täydellisen leijalautailuleijan. Ajotyylit voidaan jakaa freerideen ja freestyleen.

Kaikki aloittelijat aloittavat freeride-leijalla. Freeride-leijat keräävät vähemmän tuulen voimaa ja niitä on helpompi hallita. Nämä leijat ovat täydellisiä oppimismatkan aloittamiseen ja kruisailuun tasaisella vedellä kohtuullisella nopeudella. Keskitason ja edistyneet leijalautailijat suosivat suurempia freestyle-leijoja. Vaikka tuuli olisi kevyt, freestyle-leijat auttavat sinua saamaan eniten tehoa. Näin leijalautailija voi cruisailla suurten aaltojen yli tai saavuttaa suuren nopeuden tasaisilla vesillä.

Jos haluat tietää lisää leijoista, tutustu yksityiskohtaiseen Leijasurfing-varusteiden osto-oppaaseemme.

Aloita leijalautailu pakettien kanssa

Täältä löydät tärkeimmät leijalautailuvälineet, joita tarvitaan päästäksesi sinut ulos veteen. Ei ole väliä oletko aloittelija vai tavallinen, sillä meillä on leijalautailuvarustepaketteja erilaisille kyvyille. Paketin ostaminen ei ole vain kätevää, vaan se antaa sinulle mukavan alennuksen bonuksen verrattuna laitteiden ostamiseen yksittäin. Se takaa myös, että kaikki laitteet ovat yhteensopivia keskenään.

Varusteet leijalautailupaketeissa

Leijalautailupaketteihin sisältyvät 4 päävarustetta ovat leija, leijapuomi, leijalauta sekä hihnat ja siteet. Leijat ja leijalaudat voivat vaihdella kooltaan ja pituudeltaan käytön mukaan. Kengänkoko auttaa päättämään, millaiset hihnat ja siteet kannattaa hankkia. Ja lopuksi tärkein päätös tankojen suhteen on valita 4- ja 5-linjaisen kitesurf-palkin välillä. 4-linjaiset tangot ovat aloittelijoille sopivia ja helppokäyttöisiä, kun taas 5-linjaiset tangot ovat hankalampia asentaa, mutta ne mahdollistavat helpomman uudelleenkäynnistyksen kevyemmissä tuulissa.

Valjaat ovat toinen varuste, jota tarvitaan leijalautailuun. Se yhdistää sinut leijalautailuun ja sen on oltava mukava ja kestävä. Nähdäksesi kokoelmamme, tutustu Kitesurfing-valjaisiin .

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot