×
Valikko

Radar Boat Tube Paketti

Kuvaus

Radar Boat Tube Package on täällä: lippusi loputtomaan kesähupiin vesillä! Tällä uskomattomalla tarjouksella voit räätälöidä ikioman veneputken ja köysiasennuksen tunnetulta Radar-merkiltä. Yhdistä ja valitse täydellinen yhdistelmä jännittävää putkiseikkailua varten ystävien ja perheen kanssa.

Valitse useista laadukkaista Radar-veneputkista, joista jokainen on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista jännitystä ja mukavuutta. Piditpä sitten klassisesta pyöreästä putkesta, jännittävästä usean hengen putkesta tai hurjasta kyydistä hinattavalla putkella, Radar-veneputkipaketista löytyy jokaiselle jotakin.

Mutta ei siinä vielä kaikki! Voit valita myös kestävän Radar-veneköyden, joka takaa turvallisen ja tasaisen kyydin. Älä unohda lisätä Radar-tuubipumppua vaivatonta täyttöä varten ja tyylikkäitä SkatePro-aurinkolaseja, jotka suojaavat silmiäsi auringon häikäisyltä. Tällä paketilla sinulla on kaikki, mitä tarvitset tämän kesän räiskintään.

Ja mikä parasta? Radar Boat Tube Package -paketin ostaminen takaa lyömättömän hinnan verrattuna tuotteiden ostamiseen erikseen, ja lisäksi säästyt yhteensopivien tuotteiden etsimisen vaivalta. Olemme tehneet vaivalloisen työn puolestasi, joten voit keskittyä hauskanpitoon.

Radar Boat Tube Package on lopullinen passisi kesään, joka on täynnä unohtumattomia hetkiä vesillä.

Näytä kaikki

SkatePro