Tuote on loppuunmyyty ja sitä saattaa tulla lisää varastoon. Toimitusaika ei tiedossa. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

X Naruto Leaf Village Skeitti Dekki

Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon

Suositut tuotteet

Kuvaus

Valmistaudu katujen riepotteluun kaupungin kammottavimmalla kannella - Hydroponic X Naruto Leaf Village -rullalautakannella. Tämä eeppinen yhteistyö yhdistää skeittauksen ja animen parhaat puolet, ja siinä on eksklusiivinen muotoilu, joka saa sinut erottumaan skeittipuistossa.

Tarkalla tarkkuudella valmistetussa kannessa on korkealaatuinen rakenne, jossa on käytetty ensiluokkaisia materiaaleja. Sen 14-tuumainen (35,6 cm) akseliväli tarjoaa optimaalisen vakauden ja hallinnan, mikä takaa tasaisen kyydin joka kerta, kun astut jalkakäytävälle.

Kansin kovera muotoilu lisää hallinnan tasoa, joten voit tehdä sairaita temppuja ja voltteja helposti. Lisäksi epoksirakenne takaa pitkäaikaisen kestävyyden, joten voit ajella kovaa ilman huolta vaurioista.

Tämän kannen erottaa muista legendaarisen Naruto-animesarjan inspiroima ainutlaatuinen muotoilu. Edusta Hidden Leafin kylää ylpeydellä, kun rullaat kaduilla ja kanavoit suosikkininjasoturiesi henkeä. Se on täydellinen kansi kaikille Naruto-faneille tai rullalautailijoille, jotka haluavat lisätä anime-tunnelmaa kyytiinsä.

Älä missaa tätä eeppistä yhteistyötä ja nappaa Hydroponic X Naruto Leaf Village -rullalautakansi jo tänään! Päästä sisäinen ninjasi valloilleen ja valloita betoni tyylillä.

Ominaisuudet

Dekin leveys:
8" (20.3cm)
Dekin pituus:
31.5" (80cm)
Akseliväli:
14" (35.6cm)
Dekin materiaali:
Hard Rock vaahtera, 7-ply
Lisämateriaalit:
Epoksi
Kovera:
Korkea

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

SkatePro