Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Switchblade 2019 Kite

Video
Video
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Jos olet kuullut Cabrinha-leijalautailutuotemerkistä, olet myös saattanut kohdata Switchblade-leijan. Switchblade on ikoninen monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta freeriding-, cruising-, wavesurfing-, foil boarding- ja laajamittaiseen toimintaan monenlaisella tuulella.

Switchblade-leija tarjoaa huippulaaduk- sia, sileää tehonsäätöä ja loistavaa suorituskykyä vastatuulessa.

Ominaisuudet:

  • 1X Security

Kun aktivoidaan 1x-turvajärjestelmä, leijan teho tapetaan välittömästi ja se pysyy liikkumattomana vedessä tai maassa.

  • Dynamic Arc

Tämä tekniikka mahdollistaa leijan kaksi eri kaarimuotoa. Leijalla on yksi kaaren muoto ollessaan ilmassa ja toinen levätessään veden päällä, avautuakseen hieman enemmän helpottaen uudelleenlaukaisua.

  • High Tenacity Dacron

Materiaali, jota Cabrinha käyttää, parantaa rakenteen pysyvyyttä ja samanaikaisesti torjuu muodonmuutoksia lennossa ollessa ja tämä myös pienentää pidennystä tarkempien ja ennustettavien leijojen valmistamiseksi.

  • Tehon hallinta

Jokaisessa "pig tail"-liittimessä leijan takareunoilla on kolme tehoasentoa, joista voit valita. Keskiasento on tehtaan suosittama asento. Valitse leijaa lähinnä oleva solmu luodaksesi lisää tehoa. Valitse lähinnä ratsastajaa oleva solmu luodaksesi vähemmän tehoa.

  • Pure Profile-paneelit

Jotta leijat saisivat asianmukaiset ja vakaat aerodynaamiset profiilit, Cabrinha sijoittaa paneelit strategisesti muotoiluun. Se parantaa tehokkuutta, suorituskykyä ja suorituskykyaluetta.

  • Skeletal Frame-runko

Tämä tekniikka turvaa leijan rakenteen toiminnan aikana ja tekee siitä vakaan. Tämä mahdollistaa myös helpomman uudelleenlaukaisun.

  • Sprint-system W/ Airlock -ilmalukko

Tämä hieno ilmalukkojärjestelmä mahdollistaa nopean täytön ja session jälkeen nopean tyhjentymisen. Jokainen tuki voidaan lukita pitämään leijan kehys jäykkänä ja eristää mikä tahansa tapaturmainen ilmajäykiste muusta leijasta.

Lue käyttöohje - klikkaa tästä

Yhteensopivat osat

Etsi yhteensopivia tuotteita Cabrinha Switchblade 2019 Kite:

Yhteensopivat osat

Ominaisuudet

Ohjauspuomi:
Ei sisälly
Leijan Narut:
4 Narua
Ajotyyli:
Foil, Freeride, Freestyle, Wave
Näytä kaikki

SkatePro