Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

X Tony Hawk Nickel Limited Edition Kruiseri

(2)
Video
Video
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

"Penny For A Purpose" -organisaatio yhdessä Tony Hawk -säätiön kanssa ovat tehneet yhteistyötä tämän rajoitetun erän Penny Cruiser -lautojen valmistuksessa. Molemmat ovat omistautuneet skeittauksen edistämiseen.

Penny For a Purposen viesti kuuluu: "Tavoitteemme on tehdä yhteistyötä maailmanlaajuisten voittoa tavoittelemattomien yhdistysten ja ikonisten taiteilijoiden kanssa. Haluamme levittää tietoa, tukea heidän ajamiaan projekteja sekä rohkaista ja antaa skeittauksen avulla toivoa nuorille kaikkialla maailmassa."

Tony Hawk -säätiö jatkaa: "Tahdomme tukea julkisten skeittipuistojen rakentamista matalan tulotason alueille sekä - vielä tärkeämpänä asiana - antaa resursseja paikallisille yhteisöille ja ryhmille jotka pyrkivät omilla alueillaan näitä skeittipuistoja luomaan."

Näissä Penny board kruisereissa on Tony Hawkin Birdhouse-merkin Full Skull -grafiikka, sekä birdhouse/penny -kuviointi grippiteipissä.

Nämä muottiin valetut muovilaudat ilmestyivät kaduille 70-luvun puolivälissä, jolloin kyseiset laudat olivat aikansa hienoimpia ja tyylikkäimpiä. Penny Boardin kruiseri auttaa tekemään tiukkoja käännöksiä pienellä alueella, ja tämä tekee siitä täydellisen keskustassa ajamiseen. Lauta ei pienen kokonsa ansiosta vie tilaa tai ole tiellä.

Ominaisuudet

Dekin materiaali:
Nailon ruiskutettu
Dekin pituus:
27" (68.6cm)
Dekin leveys:
7.5" (19.1cm)
Renkaan halkaisija:
59mm
Paino:
2550g
Dekin ominaisuudet:
Kicktail
Renkaan leveys:
45mm
Renkaan kovuus:
78A
Laakeriluokitus:
ABEC-7
Hangerin leveys:
100mm (4")
Grippi:
Ei sisälly
Näytä kaikki

arvostelua   (2)

Glad att jag köpte den. Helt suverän.
Rickard Clevenholm (Malmö)
22.01.2018
Rating: 5!
Great super power machine!
Tatiana Dunaeva (Tammisaari)
10.04.2018
Rating: 5!
SkatePro