Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Twin Skin Speedmax IFP 18/19 Pitopohjasukset

(1)
Video
Video
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Nämä parhaimmista parhaimmat Speedmax sukset ovat oivalliset perinteiseen hiihtoon, ja niissä on Fischerin luotettava sekä voimakas Twin Skin, joka on valmistettu 100 % mohairista. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse lisätä pitoalueelle pitovoidetta - pitokarvat tarjoavat sinulle tarkan ja voimakkaan pidon.

Twin Skin Speedmax ovat niin hyvät, kuin vain voi olla - ja kun puhutaan Fischerin suksista, se tarkoittaa huipputason suorituskykyä. Nämä sukset ovat taidokkaille sekä voimakkaille hiihtäjille, jotka haluavat kilpailla.

Suksissa on esiasennetut IFP (Integrated Fixation Plates) siteen asennuslevyt Turnamic-siteille. Huomaathan, että suksiin ei ole mahdollista asentaa muita, kuin Turnamic-siteitä.

Suksissa on lisäksi Classic 902 Camber-rakenne, joka varmistaa huomattavan paineenalennuksen suksen kannassa sekä kärjessä. Syvärakenteinen DTG World Cup Plus Coarse-pohjarakenne soveltuu karkeajakoiselle ja märälle lumelle, 0° asteeseen sekä sitä lämpimimmille keleille.

Cold Base-kiinnityksen ansiosta suksilla on hyvät ominaisuudet luistovoiteen imeytymiselle, tarjoten näin parhaan mahdollisen luiston.

Kannassa sekä kärjessä oleva Multiaxial-hiilikuitu yhdistettynä lujiin ja painoltaan mataliin ominaisuuksiin sekä Air core HM carbon-ytimeen antavat sinulle voimakkaan kokonaisuuden kilpakäyttöön.

Suositus: Valitse sukset, jotka sopivat hiihtäjän painoon + suksien pituus noin 25 cm hiihtäjää pidemmät.

Suksen pituus vs. hiihtäjän paino:
197cm, medium - 60kg - 74 kg
202cm, medium - 70kg - 84 kg
202cm, jäykkä - 80 kg - >90 kg
207cm, medium - 75 kg - >90 kg
207cm, jäykkä - 85 kg - >90 kg

Ominaisuudet

Siteet:
Ei sisälly
Pohjan tyyppi:
Skin, Fischer Esivoideltu
Voitelu:
Voiteluvapaat
Suksien paino:
1080
Yhteensopivat siteet:
Turnamic
Suksen rakenne:
Classic 902
Suksen tyyppi:
Perinteinen
Suksen Flex:
Medium, Kova / Stiff
Suksen sivuleikkaus:
MM
Levy esiasennettu:
IFP Turnamic Plate

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

arvostelua   (1)

Erinomaiset sukset osaavalle hiihtäjälle - pito paikallaan kun jaksaa ponnistaa ja tehdä painonsiirron. Sukset tulevat voideltuina, vain siklaus ja harjaus tarpeen. Tarvittaessa siteiden asennus ohjevideoiden avulla yksinkertaista.
Pentti L. (Vantaa)
18.03.2019
Rating: 5!
SkatePro