Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Felix Boa 18/19 Naisten Lumilautakengät

Video
Video
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Burton on rakentanut Felix Boa lumilautakengät sopimaan täsmälleen naislautailijoille. True Fit-design varmistaa, että kaikki aina lainerista ilttiin, basepleitistä remmin designiin on suunniteltu naisia varten.

Nämä lumilautakengät on varustettu Dual Zone Boalla - se ei pelkästään saa monoja istumaan täydellisesti jalkoihisi Boa-säätökiekon avulla. Sen lisäksi dual zone-systeemi tekee istuvuudesta tarkempaa. Tämä tarkoittaa, että yhden vaijerikanavan sijaan lumilautakengissä on kaksi erillistä kanavaa kummallekin Boa-kiristysvaijerille. Näin istuvuus on paljon tarkempi sekä tiukka, parantaen hallintaa, tuntumaa sekä voimansiirtoa.

Tulet huomaamaan Burtonin rakkauden tutkimukseen ja kehitykseen erikoistuneiden lainerien välityksellä. Niissä on hengittävä teknologia, joka hyödyntää lämpöaktivoituvaa hiilikuitua, joka on ommeltu laineriin - Burton nimesi tämän teknologian Dryride Heat Cycle Lining:ksi. Se säteilee ja heijastaa kehon lämpöä, pitäen jalkasi lämpiminä samalla, kun kosteus pääsee haihtumaan.

Focus Cuff sekä Plus Cuff 1.0 teknologiat ovat kaksi käyttömukavuutta sekä hallintaa optimoivaa elementtiä. Ne varmistavat, että jalkasi on kääritty hyvin, että kantapää pysyy paikoillaan hyvin, ja että pohkeesi ovat tuetut neopreenisillä stretch-alueilla.

Felix lumilautakengät ovat flexiltään melko jäykät (vastaa noin 6), ja ovat täydelliset all mountain-lautailuun sekä vapaalaskuun - hoidetuista rinteistä pehmeään puuterilumeen.

Ominaisuudet

Flex:
Keskikokoinen
Taso:
Aloittelija, Keskitaso, Kokenut
Ajotyyli:
All Mountain, Freeride
Sukupuoli:
Naiset

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

SkatePro