×
Valikko

Bleidien kengät

Hyvä tietää

Kaikki meidän bleidikenkämme sekä kiskot sopivat täydellisesti yhteen

Sopiiko kenkä kiskoon? Tämä on kysymys, jota sinun ei tarvitse esittää jos päätät rakentaa omat custom bleidisi valikoimassamme olevista tuotteista. Tästä kategoriasta löydät valikoimassamme olevat bleidikengät, ja ne kaikki ovat UFS-yhteensopivia, mikä yksinkertaisesti tarkoittaa sitä, että ne sopivat kaikkein yleisimpään standardiin.

Yksi monista hyvistä syistä bleidikenkien ostamiselle on mahdollisuus luoda omat, ainutlaatuiset bleidit. Aloittamalla bleidikenkien ostamisesta, voit muokata bleidejä valitsemalla mieleisesi kiskot, laakerit sekä renkaat. Ja jos sinulla on jo bleidit, voit käyttää niiden osia uusissa bleidikengissäsi säästääksesi rahaa, ja samalla luot myös ainutlaatuiset bleidit.

Tästä osiosta löydät joitakin kenkiä, joita ei ole esillä complete bleidi-osiossamme. Syy tälle on se, että joitakin kenkiä valmistetaan vain rajoitettu määrä, ja valmistajat haluavat asiakkaiden optimoivan kenkiään täydellisellä, persoonallisella kokoonpanolla sekä bleidaustyylillä.

Meillä on laaja valikoima bleidikenkiä useilta eri valmistajilta. Tällä hetkellä yhdet tämän osion suosituimmista kengistä ovat V13 Valolta, joka on uudelleensuunniteltu versio Rocesin ikonisesta Majestic12, joka auttoi määrittämään bleidausta 1990-luvun lopussa.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot