VALIKKO
×

Kengät pikarullaluistimiin

Pikaluistelu kengät - virtaviivainen ulkonäkö

Pikaluistelu kengät ovat hyvin virtaviivaisen näköisiä. Ei ole epäilystäkään siitä, että nämä kengät on valmistettu ja optimoitu suuriin nopeuksiin. Osa hyvin matalavartisista kengistä näyttää enemmän tavallisilta kengiltä, pikemmin kuin kengiltä jotka voi kiinnittää kiskoihin sekä renkaisiin, ja matkustaa 60 km/h.

Tältä sivulta löydät pikaluistelu kengät sekä miehille että naisille.

On hyvin tärkeää, että pikarullaluistimien kengät tarjoavat hyvän tuen ja istuvat hyvin. Koska kengät on optimoitu nopeuteen, sellaiset asiat kuin sisäkenkä ja korkea varsi on poistettu. Joitakin pikarullaluistelukenkiä on mahdollista lämpömuovata parhaan mahdollisen istuvuuden saamiseksi.

Jos et ole kokeillut pikarullaluistelua aiemmin, tai olet käyttänyt kuntorullaluistimia, tämä muutos käyttömukavuuteen voit olla este - erityisesti pidemmillä harjoitussessioilla. Mutta ei huolta, jalkasi tottuvat pian nilkan tuen sekä pehmeän sisäkengän puuttumiseen.

Powerslide on yhtä kuin korkealaatuiset kengät

Valikoimassamme on paljon erilaisia pikarullaluistelukenkiä Powerslideltä, joka on mielestämme paras valmistaja, kun kyse on pikarullaluistimista. Jos otamme esimerkiksi arvostetun Berliini-maratonin, melkein kaikki huippuluistelijat käyttävät Powersliden rullaluistimia. Useimpien Powerslide pikaluistelukenkien kuori on valmistettu 100 % hiilikuidusta. Hiilikuitu on sekä kevyt, mutta samalla hyvin kestävä materiaali, ollen täydellinen pikarullaluisteluun.

Hyvät pikaluistelu kengät on valmistettu hiilikuidusta, ja niitä voi lämpömuovata täydellisen istuvuuden saamiseksi. Saatavilla on myös yksilöllisesti valmistettuja kenkiä, jotka on erityisesti tehty jalkoihisi sopiviksi.