Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Chaser Lumilauta Bindings

(8)
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Switchback Chaser ovat freestyleen tehdyt lumilautasiteet, jotka sopivat aloittelijoille, keskitason laskijoille ja edistyineille laskijoille. Jos pidät temppujen tekemisestä lumilaudallasi, nämä Switchback -merkin lumilautasiteet ovat erinomainen vaihtoehto. Keskikorkea highback tarjoaa sinulle tasapainoisen yhdistelmän tukea ja vakautta. Standardilla 4x4- ja 2x4-asennusjärjestelmällä saat erilaisia asentovaihtoehtoja, joita voit vaihdella henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan.

Ominaisuudet

Flex:
Pehmeä
Siteet:
Standardi (4x4), 2 x 4
Taso:
Aloittelija, Keskitaso, Kokenut
Ajotyyli:
Freestyle
Hi Back korkeus:
Medium
Sukupuoli:
Mies
Näytä kaikki

arvostelua   (8)

OK, no prob
Petteri H. (Helsinki)
09.03.2021
Rating: 4!
Toimivat! Hyvän tuntuiset ja säädettävissä lennosta. Ostin siteet laudan kanssa ja kokonaisuutena olen ostoksiini sekä asiakaspalveluun tyytyväinen. Stanssi oli siteissä hieman liian leveä ja joudun piipahtamaan laskettelukeskuksen huollon kautta seuraavalla laskukerralla, mutta kaikinpuolin tyytyväinen ostokseeni & sidevalintaan!
Kira T. (Helsinki)
06.03.2021
Rating: 4!
Sain suomenkielellä henkilökohtasita opastusta oikeanlaisen laudan ja siteiden ostoon. Nainen puhelimessa oli hyvin ystävällinen ja kärsivällinen:) Lisäksi tuotteet saapuivat alle viikossa ja vastasivat täysin odotuksia.
Anne-Mari P. (Kouvola)
23.02.2021
Rating: 5!
Näytä kaikki 8 arvostelua
SkatePro