×
Valikko
YOW

Calmon Signature Series Complete Surfskate

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Katso myös

Kuvaus

Valmistaudu ratsastamaan kaupungin katujen aalloilla YOW Calmon Signature Series Surfskaten kanssa, joka on äärimmäinen surffauskokemus maalla!

Your Own Wave Surfskates esittelee Calmon Signature Series Surfskaten, joka on täydellinen yhdistelmä tyyliä, suorituskykyä ja innovaatiota. Tässä surfskatessa on upea vaahteran ja korkin yhdistelmä, ja se tarjoaa dynaamisen taivutuksen ja vertaansa vailla olevan reagoinnin. Inverted kingpin -rekkojen ja carving-ripustimen ansiosta koet pehmeät ja vaivattomat käännökset, jotka jäljittelevät surffaamisen tunnetta avomerellä.

Calmon Signature Series Surfskate on huolella muotoiltu 41 tuuman kannen pituudella ja 27 tuuman akselivälillä, mikä takaa optimaalisen vakauden ja hallinnan. Sen ainutlaatuinen kicktail-muotoilu mahdollistaa dynaamiset manööverit ja terävät käännökset, joiden avulla selviydyt kaikista kaupunkimaisemista vaivattomasti. 66 mm:n pyörät takaavat tasaisen ja mukavan kyydin, kruisailitpa sitten kaupungin kaduilla tai veistelet vilkkailla jalkakäytävillä.

Ominaisuudet

Dekin materiaali:
Vaahtera
Akseliväli:
27" (68.6cm)
Nosen pituus:
4.23"
Tailin pituus:
5.0"
Dekin pituus:
41" (104.1cm)
Lisämateriaalit:
Korkki
Dekin leveys:
10" (25.5cm)
Dekin ominaisuudet:
Kicktail
Renkaan halkaisija:
66mm
Trukkityyppi:
Inverted kingpin, Normaali hangeri, Carving
Ajotyyli:
Carving

Suositut tuotteet

Näytä kaikki

Samalta valmistajalta

SkatePro