Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Hyperfreak 4mm Chestzip Wetsuit

(3)
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Tämä O'Neillin valmistama Hyperfreak märkäpuku on loistovalinta niille jotka rakastavat koko päivän kestäviä vesileikkejä. Nämä märkäpuvut on varustettu teknisillä ominaisuuksilla joiden ansiosta pysyt lämpimänä ja kuivana tärkeillä alueilla, ja pystyt liikkumaan luonnolliseen tapaasi. Hyperfreakin linjat ovat saaneet inspiraationsa O'Neillin tiimiajajilta.

Ominaisuudet:

  • Täyspitkät keskivartalo/jalat: Technobutter 3

Technobutter 3-materiaali on O’Neillin ikioma materiaali. Se on superjoustavaa ja höyhenenkevyttä neopreeniä yhdistettynä Envy-vaahtomuoviytimeen. Paras materiaali koko päivän kestävään mukavuuteen ja lämpöön.

  • Käsivarret/Olkapäät: Technobutter 3X

3X on O'Neillin seuraava askel merkin ainutlaatuisest Technobutter-neopreenimateriaalista. 3X on varustettu valmiiksi joustolla, ja lisäksi siitä löytyy Envy-vaahtomuoviydin joka tekee siitä ylivoimaisen keveydetlään, joustavuudeltaan sekä istuvuudeltaan.

  • Krypto-polvisuojat

Kulutusta kestävät, erittäin joustavat neopreenipaneelit on ergonomisesti muotoiltu lisämukavuuden ja -kestävyyden tuomiseksi.

  • GBS-saumat

GBS-saumat on ommeltu sokealla ompeleella ja liimattu kolmeen kertaan. Tuloksena on vedenpitävä ja kulutusta kestävä sauma.

  • F.U.Z.E.-kiinnitys

F.U.Z.E. (Front Upper Zip Entry) eli etupuolen yläosan vetoketju. Tämä on Z.E.N.-systeemin kaltainen, mutta löytyy rintakehän alueelta. Näin pysyt kuivana ja olosi mukavana.

  • Double Super Seal-kaulus

Lämmin, kaksinkertainen rakenne jossa pehmeä 3600 sisävuoritus. Täysin säädettävä, veden sisään pääsyn estävä, ja varmasti pitävä.

  • 360° Barrier jossa kuivausaukot

Tämä on osa F.U.Z.E.-kiinnityssysteemiä, ja tarjoaa sinulle suojaa vedeltä ja kuivausaukkojen ansiosta ylimääräinen vesi ei jää puvun sisään kannettavaksesi.

  • Aqua-Liuotinvapaa

Puvussa käytetyt materiaalit ovat täysin vesipohjaisia eikä niistä löydy orgaanisia liuottimia tai haihtuvia orgaanisia yhdisteitä. Liuottimien käyttö on rajoitettu 600 grammaan yhtä märkäpukua kohden.

Ominaisuudet

Paksuus:
4/3mm
Aktiviteetti:
Wakeboarding, Leijalautailu, Surffaus, Purjelautailu
Vetoketjun Tyyppi:
Chest Zip
Veden Lämpötila:
10-14 °C
Märkäpuvun Tyyli:
Fullsuit
Sukupuoli:
Mies
Vuosi:
2019

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

arvostelua   (3)

Ei suomeksi kirjoitettuja arvioita. Näytä myös muilla kielillä kirjoitetut arviot (3 arviota)

SkatePro